1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn i iXtreme 1.6

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Maxsimus, Luty 4, 2011.

  1. Maxsimus

    Maxsimus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jak widać już dość stare oprogramowanie i nie zamierzam raczej się go pozbywać. Gry traktuję patcherem do niższego wave'a, by uruchomić prosto z płyty. Moje pytanie jest czysto zapobiegawcze. Nie jestem w temacie oprogramowania. Czy ten firmware wystarczy mi do kolejnych gier, które będą się pojawiać czy jednak powinienem zainteresować się aktualizacją softu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wystarczy
    Samemu możesz sobie przerobić podpinając napęd do kompa
    Osobiście polecam tutorial który jest w programie jungleflasher w *.pdf
     
  4. Maxsimus

    Maxsimus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trochę dziwne, bo z tego co pamiętam to potrzebny jest do takich zabaw oryginalny klucz napędu. Który z poradników dostępnych na stronie jest w takim razie przeznaczony "dla mnie" jeżeli chodzi o aktualizację softu napędu bez żadnych zbędnych bajerów (nie korzystam z LIVE).
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jest wszystko w tutorialu o ktorym pisał kolega blazejp.............. od strony 88 bodajże..........
     
  6. Maxsimus

    Maxsimus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Mam pytanie czy idzie sczytać DVDkey z liteona 2008 roku (chyba V1) za pomocą kabla SATA i PC ? czy trzeba robić spear ?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czy naprawę muszę pisać to po raz drugi?
    Ściągnijcie sobie program o nazwie JungleFlasher (najnwoszą wersje jaką znajdziecie)
    Poszukajcie później w tym folderze poradnika. Będzie w formacie .pdf
    Są tam kolorowe obrazeczki które pomogą wam w nawigacji
    Jezyk angielski przydało by się znać czytając ten tutorial

    //Co do odpowiedzi na powyższe pytania, to jeśli masz klucz to zaczynasz od posta nr 2 w linku którym podałeś(oczywiście jeśli masz napęd liteon bo tego nie napisałeś nigdzie)

    Co do wyciągnięcia klucza to jeśli nie masz iXtreme większego niż 1.6 to da rade bez żadnych urządzeń
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    poczytajcie troszkę......a jak już pytacie to podawajcie model napędu i jaki ixtreme siedzi................a wtedy dostaniecie konkretne odpowiedzi............
     
  10. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    No niestety mam 1.5 ixtreme w lite-onie czyli nie dam rady wyciągnąć przez sam kabel sata ? Trzeba zrobić przez spear'a ? Kombinowałem przez kabel sata i wyskakiwał błąd w Jungleflasherze, że tacka nie jest wyciągnięta do połowy mimo iż była.
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Da sie bez problemu a naped miales pod napieciem wykrylo go wogule w JF??
     
  12. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    TigraTeam wykryło w jungleflasherze ale wyskakiwał problem, że połowa tacki nie jest wyciągnięta i przy ponad 10 próbach nic nie zdziałałem a tacka była w wielu pozycjach i nic nie dało rady.
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    może masz chipset śmieciowy.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum