1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn iHAS124 a nagrywanie płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebagd, Luty 9, 2012.

  1. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy mając nagrywarkę LiteOn iHAS124 Będę mógł nagrać najnowsze gry (lt 3.0) na 100% ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. sebagd

    sebagd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy potrzebuję jakiś zmodyfikowany Firmware, jeśli tak to gdzie można taki pobrać?
    Czy odpalę gray nagrane na lt 2.0 w konsoli przerobionej na lt 3.0?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na forum są linki i tutorial, jak wgrać.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gry z XGD2 odpalisz na LT+3.0 natomiast XGD3/AP25 będzie trzeba nagrywać od nowa z dogranymi topologydata, co do modyfikowania to tak trzeba wgrać FW od c4eva (LT MAX) na forum jest tutek krok po kroku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum