1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteON iHAS124E - problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymtal, Sierpień 7, 2014.

  1. szymtal

    szymtal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Postów na temat nagrywania gier pod lt 3.0 jest masa. Sam przeanalizowałem wiele. Jednak, postanowiłem założyć nowy temat, ponieważ liczę na jasne instrukcje i pomoc kolegów, a jestem ziiiiiielony. Pobrałem Assassin's 3, i zabrałem się za wypalanie. Z pierwszą płytką postąpiłem wg tego poradnika https://www.youtube.com/watch?v=EBg7AybsJvk.

    W abgx nic nie pojawiło się na czerwono. W img burn przy weryfikacji wyskoczył błąd I/O. Gra na xboxie ruszyła do momentu kiedy zaczynam rozgrywkę, tzn chwilę po wciśnięciu "graj", cała konsola się zawiesza, nie pomaga wyjęcie płyty z napędu.

    Drugą płytkę wypalałem zgodnie z instrukcjami popularnego poradnika na tym forum, jednak nie wykonałem czynności związanej z wybieraniem płyty itd, gdyż nie znalazłem w sieci FW pod ihas 124 e. Abgx niby ok w img burny błąd weryfikacji, w xbox zaraz na starcie gry ściereczka ...

    Dodam ,że region gry to pal, płyty maxwell, na giełdzie kilka razy kupowałem takie gry i były wypalane na maxwelach :)

    Naprawdę bardzo mi zależy na tym abym sam wypalił tą grę. spontaniczne: POMOCY! :) POZDRAWIAM
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup verbatim to raz dotego uzyj burner max. Piszesz ze czytałeś wiele tematów, lecz wiedzy nic nie przyswoiles... następnym razem zastanów się.
     
  4. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja już mam dość takich tematów i ciągłego powtarzania , jest wyszukiwarka to szukajcie wszysto już jest opisane wielokrotnie na forum
     
  5. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz opanowane tyle tematów, to chyba wiesz ,że rev E to imgburn szybkość x2.4 i płyty tylko verbatim + paytools 0.15. Jak chcesz nagrywać na maxelach to musisz mieć rev b.
     
  6. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Na rev E-Eu, bo roznie go widza komputery, wypalam predkosc x4 plyty Verbatim i kopie 1:1 idzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum