1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon ixtreme 1.61 problem z nagraniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez olek132, Grudzień 11, 2009.

  1. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich !
    mam taki proglem , mam x-boxa arcade z napędem liteon i ixtreme 1.61 i mam pytanie (szukałem w googlach na forum i nie dawano konkretnych odpowiedzi) jak bym chciał nagrać grę z wave 3 to nie musze nic patchować tylko wypalić obraz płyty i git ?
    z kolei drugie pytanie czy da radę jakoś zpatchow'ać gry np z wave 4 tak żeby działały na moim klocku ? lub z wave 2
    z góry dziękuje za pomoc
    sorry ale jestem nowy i zabardzo nie jestem w temacie x-boxów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Jak możesz mieć LITEON i iXtreme 1.61 jak jeszcze nie wyszła czy ja czegoś nie wiem
     
  4. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to może to jest 1.6 nie wiew zbytnio jak to sprawdzić jestem zielony ;( a jak to można sprawdzić jaki jest dokładnie ?
    ps/http://www.allegro.pl/item826609069_przerobka_napedy_liteon_ixtreme_1_61_rzeszow.html
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ten koleś to już przerabiał Lite-On'y na 1.61, gdy ta wersja wyszła na Sammy'ego i BenQ. Pewnie jakiś oszust ****** w **** *********.

    Możesz sprawdzić jaki masz soft nagrywając sobie grę z Wave 3, jeśli odpali to masz 1.6, ale jeśli nie to jakiś wcześniejszy.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma iX 1.61 dla Liteona więc ten ktoś coś oszukuje
     
  7. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha , więc musze nagrać jakąś gierkę , no a jesli miałbym ixtreme 1.6 to czy mógłbym grać w gry z wave 4 i wave 2 ? czy będze do tego potrzebna płyta active iso ?
     
  8. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Do Wave 4 jest potrzebna activate, a do wave 2 nie, gdyż 1.6 jest wstecznie kompatybilny.
     
  9. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha czyli że jesli wave 2 to nagrywam normalnie tak ?img burn ? a z wave 4 to z active iso . a czy ta płyta może być nagrana na zwykłej dvd czy musi być dl ?
     
  10. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Activate musi być na DL. Wszystkie gry nagrywasz normalnie bez patchowania niezależnie od wave.
     
  11. olek132

    olek132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha dzięki za pomoc
    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum