1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon-jaki flash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Axes93, Grudzień 11, 2009.

  1. Axes93

    Axes93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Chciałbym się poradzić jaki Flash wgrać do lite-ona. Chodzi mi głownie oto żeby nie bawić się w przerabianie obrazów, active.iso, WAVE 2, 3 itp.. Kiedyś był Flash, (nie iXtreme) którym można było można otworzyć wszystko tylko że był pewien ban na xboxlive, ale mi nie zależy na graniu on-line. Pytanie tylko czy ten Flash jest jeszcze w użyciu i czy jest dostępny na lite-ona?? A może czekać na wydanie ixtreme 1.61 na lite-ona??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. z tego co wiem to nie ma Xtreme dla Liteona

    2. nie ma takiego iXtreme dla Liteona co by nie trzeba było patchować czy używać activate.iso

    3. iX 1.61 dla Liteona nie będzie bo będzie LT
     
  4. Axes93

    Axes93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli został mi tylko iX 1.6
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety tak.
    Musisz pamiętać o activate iso lub patchowaniu.
     
  6. Axes93

    Axes93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum