1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon Katowice

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Azaroth94, Lipiec 23, 2009.

  1. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki waszej pomocy zdecydowałem się na przerobienie konsoli.
    Zna ktoś jakieś zaufane miejsce w którym przerobię konsolę ?
    btw.jak jest z tym rachunkiem za przerobienie ? tzn na gwaracji m$ widział to ktoś czy to tylko OBALONY mit ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    I to jest powód dla którego zakładasz nowy temat..? :confused: W poprzednim się nie dało? :/

    edit: sorki, nie zauważyłem że temat wylądował w koszu

    topic: poszukaj na allegro
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Vega Shop
    Polecam, sam tam przerabiałem tylko, że koleś ma urlop :) Tak więc musiałbyś poczekać, aż wróci.
     
  5. ExDeaTh

    ExDeaTh Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice-Ligota
    Witaj

    Najlepiej u jakiegoś prywacioka :) , nie polecam Ci giełdy komputerowej , tam przeróbka kosztuje w granicach 100 - 150 zł ,a że masz liteona czyli wczytywanie klucza z punktu R707 to na pewno Ci więcej policzy , co do gwarancji to raczej się z nią pożegnaj ponieważ mało kto patrzy na 3 plomby i zrobi to tak aby było nienaruszone , jedna na obudowie , druga [ choć nie wiadomo czy to plomba ] łączenie napędu z obudową i trzecia na samym napędzie taka biała [ tą najczęściej rozrywają ]

    Swojego czasu też miałem z tym problem gdzie co i jak przerobić ale zdecydowałem się iż zakupie stosowny sprzęt , poczytam tutoriale i za śmieszne pieniądze można to zrobić samemu :) a to wszystko dlatego że jak ja przerabiałem to wtedy na topie był ixtreme 1.5 potem wyszedł 1.51 a miech później 1.60

    wracając do tematu prywaciok weźmie Ci do 60 zł max :) pozdrawiam
     
  6. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a Ty ile byś wziął ?
    Też jestem z kato więc można się dogadać :)
     
  7. Tomci__PL

    Tomci__PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam sosnowiec gosciu bierze 50zl wszytko git jak chcesz nr podam na pw
     
  8. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. Maraspol

    Maraspol Banned

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żnin
    ExDeaTh takie pytanie...mozesz podleslac na PW jaki sprzet zakupiles i z jakich tutoriali korzystales ? byłbym wdzieczny :)
     
  10. ExDeaTh

    ExDeaTh Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice-Ligota

    Płyta główna na chipsecie Via z kontrolerami Sata
    taki o to kabel do programowania RS232 - > Kabel do programowania RS232 TTL 3,3V MAX3232 4pin (623376115) - Aukcje internetowe Allegro

    3 przewody z igłowymi końcówkami do odczytu z puntku R707 napędu oraz pobierania zasilania z napędu do kabla programowania RS232 - sam takie zrobiłem

    Tutoriale - > YouTube - Chaîne de dexxxterek


    Może trochę garażowe "przedmioty" ale za cały zestaw dałem niecałe 50 zł a funkcjonuje tak samo jak te profesjonalne za 200 zł z allegro.


    Tak swoją drogą również mieszkam na ligocie :) Liteon jest najdroższy ponieważ trzeba rozebrać napęd i jeżeli nie był nigdy przerabiany to trzeba odczytać z napędu klucz z punktu R707 [ do niego podpina się jeden z przewodów ] gdzie przy innych napędach wystarczy że podepniemy kontroler SATA i wsio.
     
Wczytywanie...

Poleć forum