1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn nagrywarka iHas Max Burner nie otwiera się napęd

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez bista, Październik 8, 2012.

  1. bista

    bista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po przerobieniu nagrywarki iHas 124B na soft burner Max napęd nie otwiera się. Napęd jest poprawnie odnajdywany przez system. Wszystko robione zgodnie z instrukcją (operacja zakończona powodzeniem). Wcześniej (przed flashowaniem) było ok. Jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Spróbuj wgrać orginalny i zaktualizować sterowniki napędu.
    Potem wgraj jeszcze raz. Może wgrałeś nie pod ten napęd.
     
  4. bista

    bista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrywam oryginalny firmware przez Flash_Utility a następnie przywracam EEPROM. Cały czas mam ustawione na napęd LiteON.
     
  5. Wojtek_Łapek

    Wojtek_Łapek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupujcie oryg. mnie roboty chłopaki
     
  6. bista

    bista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ^^Potrzebuje zrobić kopię zapasową.
     
  7. porki161

    porki161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam taki sam problem da sie to naprawić czy tylko serwis. Juz sobie poradzilem starczylo wyciagnac wtyczke od pradu z napedu i podlaczyc na nowo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum