1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon nie moge wgrac flasha

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez zdisiu, Luty 2, 2009.

  1. zdisiu

    zdisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robilem wszystko według opisu i po wyczyszczeniu flasha w dosflashu wyłaczylo sie zasilanie. Teraz dosflash nie wykrywa mi napedu co robic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    tak sie koncza zabawy w przerabianie jak sie nie ma pojecia....duzo osob juz na tym forum uszkodzilo konsole przy domowym przerabianiu...nie lepiej wydac 60 zl i miec pewne niz samemu kombinowac i spowodowac straty w konsoli??
     
  4. zdisiu

    zdisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poradziłem sobie
    A zrobiłem to tak :
    Odpalilem dosa
    podłaczyłem zasilanie do napedu
    wpisuje w wiersz polecen komede
    : dosflash w (port napedu) 1 B(1-master 0-slave) 2 0 4 (nazwa pliku z flashem) 1
    i to wszystko te cyferki i literki musza byc.
    Moj liteon nie byl wykrywany przez dosflasha kompletny trup :)
    Aha.... hehe dzieki za wspaniałą pomoc :)
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Podstawa to podpięcie kabla do TV włączonego by w razie takich wypadków nie wyłączyło nam się zasilanie. Próbowałeś jeszcze raz usuwać stary soft z litka? Albo czy wykrywa wogóle napęd w dosie? I pytanie najważniejsze, czemu wpisujesz 1B? Przecież port sata mają inne adresy typu E200 jak u mnie. Możesz adres do napędu sprawdzić w Dosflash jeżeli się nie mylę. Już nie pamiętam dokładnie w czym sprawdzałem. Według mnie na bank coś mylisz z tymi portami :p
     
  6. zdisiu

    zdisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki za rade z kablem tv :)
    a to 1b ma byc 1 b1 tzn w dosflash sa opcje
    (e,r,w) (port napedu) (0-ide 1-sata) (b0-slave b1-master) (2 nie pamietam ) (0 tez nie pamietam) (4-wielkosc flasha) (nazwa flasha) (reset czegos tam :p)
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    dziwne bo ja żadnego slave ani master nie dawałem. Tylko uruchomiłem dosflash, wykryło napęd, zapytalo czy kasować, dalem tak, potem zapytalo czy wgrac soft, dalem tak i wpisalem nazwe pliku, potem tak, wgrało ładnie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum