1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon nie mogę wgrac nowego oprogramowania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek2613, Kwiecień 18, 2012.

  1. bartek2613

    bartek2613 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam naped liteon 16d2s i nie mogę wgrać do niego nowego oprogramowana.Naped jest po czysczeniu flasha. Napęd jest w trybie vendor mode ale po ustawienu softu i wcisnieciu write nie przyjmuje softu. Probowlaem juz kilkanascie razy i nic. Odpalałem tez dosflasha ale w tym programie wogóle nie widac tego napedu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Voltax

    Voltax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A spoopowałeś swój klucz DVD do przerobionego oprogramowania LT ??
     
  4. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I jaki plik wgrywasz? Jakie LT.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No bo jak nie masz firemware to jak ma go widzieć.
     
  7. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    "// Jeśli z jakiegoś powodu napęd nie zwrócił statusu 0x72 i napęd nie wszedł w vendor mode to nie ma co się martwić. JF nie będzie wykrywał twojego napędu gdyż fw został wyczyszczony. W takiej sytuacji naciśnij 'INTRO / DEVICE ID' i podobnie jak wcześniej, odłącza i podłącz zasilanie do napędu. Twój napęd zostanie wprowadzony w Vendor Mode. //"
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tu...leflasher-najlepszy-artykul-edycja-2-a-98709/
     
  8. bartek2613

    bartek2613 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Klucz napędu mam bo jak zaczynałem zabawe z tym napędem to jf widział go jako samsunga i wtedy odczytałem klucz. Niestety później cos za mocno zaczełem kombinować i w miedzy czasie wyczyścilem flash. Jutro spróbuje się jeszcze pobawić z tym napędem. Tak jak pisłaem napęd wchodzi w vendor mode w jf ale po ustawieniu softu napęd go nie przyjmuje.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak to go nie przyjmuje ? jaki masz błąd ? (foto?)
     
  10. bartek2613

    bartek2613 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po kliknięciu na write po pewnym czasie wyskakiwal komunikat ze napęd odpowiedził złym statusem. Za to dzisiaj przy sam nie wiem której probie nagle wszystko pięknie zadziałało i napęd jest juz przeprogramowany. Wszystko za każdym razem robiłem tak samo więc nie bardzo wiem dlaczego nie działao.
     
Wczytywanie...

Poleć forum