1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon padł??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klos787, Październik 21, 2009.

  1. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam taki problem... Przez pomyłkę grałem do mojego liteona zły ixtreme i po zorientowaniu się, że popełniłem błąd, wgrałem flasha na nowo. Lecz po odpaleniu boxa okazało się, że napęd nie odczytuje żadnych płyt.... Nawet nie chce się dobrze rozkręcić płytka... Sprawdziłem go na innej konsoli (oczywiscie z odpowiednim kluczem;) ale jest to samo. A dzisiaj wgrałem tego samego ixtrema na innego liteona i wszystko ładnie hula.
    Jak myślicie, mogę jakoś odratować napęd?? i czym może to być spowodowane?? Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    rozkrec naped i zobacz czy laser dziala, jak masz zgranego key'a to mozesz wgrac do innego napedu
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jesli elektronika jest dobra to pozostaje zrobic spoofa do innego napedu
     
  5. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser działa, rozkręciłem i sprawdziłem. A key oczywiście zgrany
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no to ci sie moze zly key zczytał. jak tak to kaplica :(
    chyba ze to nie jasper to jeszcze da sie cos zrobic
     
  7. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to chyba nie wina żle zczytanego keya, bo sprawdziłem napęd na innej konsoli, oczywiście wgrałem flasha z dobrym kluczem i dalej to samo...
    A tak w ogóle to konsola by mi odpaliła gdyby byłby zły key?? Bo mi wszystko ładnie odpala tylko nie czyta płyt
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak odpaliła by ci...

    Jeżeli jest źle zgrany key to z konsoli zrobił się chyba tylko odtwarzacz DVD...
     
  9. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dobrze o tym wiem. A jakie są objawy podłączenia napędu ze złym keyem??
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ogólnie rzecz biorąc gry nie działają;)
     
  11. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale tak jak wczesniej napisałem, sprawdziłem napęd na innej konsoli i dalej to samo. Dla pewności jutro wgram ixtrema z tym keyem na inny dysk i sprawdzę. Ale weżcie mnie nie straszcie ze juz po konsoli;P
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a na innej konsoli wgrales klucz z tej drugiej konsoli czy z twojej?
     
  13. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiscie że z tej drugiej;) poprawny klucz dla tej konsoli.
     
  14. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam podobny problem z flashem liteona DG-16D2S, byl ix1.5 zrobilem update na 1.6 (wersja repacked), niby poszlo ok (po za tym ze w dosflashu nie moglem za zadne skarby uzyskac statusu 0xF72 (czy jakos tak)), po podpieciu x startuje ale po wlozeniu jakiejkolwiek gry (nawet starszej) jest "Odtworz DVD". WTF? :(
     
  15. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam podobny problem jak kolega wyżej. Po wgraniu ix161 dla litka
    wyskakuje mi komunikat o przeczyszczeniu płyty ściereczką.
    Jednak gdy podniosę przód konsoli na wyżej niż 45 stopni,
    gry ładuje normalnie. Obawiam się że napęd jest zrąbany.
    Dodam że tylko oryginalne filmy DVD czyta normalnie(oryginalnych gier na X360 narazie nie posiadam).
    Jak to naprawić?
    Spoof na nowy napęd, a może wymiana głowicy pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum