1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon Pomoc Flash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ROBI772, Grudzień 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Witam!
    Mam problem z napędem Liteon, mam już zczytany klucz (poszło bez problemów) więc połowa roboty za mną, ale gdy klikam na Write aby zaczął wgrywać Ixtreme LT+2.0 wyskakuje mi taki błąd : !KLIK! Nie wiem o co z tym chodzi, niby robie wszystko OK.. Co może być przyczyną że takie coś wyskakuje ?
    Nie piszcie że wejście SATA niekompatybilne bo przerobiłem już dwa napędy na tym i było dobrze :)

    Napęd:
    Liteon DG-16D4S
    FW Ver. 9504
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    jaka wersja dasha jest? a ścieżka przecięta MXIC lub po drillu WINBOND ?:D
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ścieżka przecięta (chip MXIC), chyba bez tego bym klucza nie zczytał :) Ale to już nie ważne z tym sobie poradziłem wgrałem flasha i ok :) Tylko teraz jak chce zagrać w jakąś gre to pisze że musze dokonać aktualizacji i mam pytanie czy jest to bezpieczne i czy nie zaaktualizuje mi tablic dae.bin
    DASHBOARD: 2.0.13599.0
     
  5. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    no własnie konkretów nie napisałeś ale nie ważne już jak sam powiedziałeś :D jak podłączysz do neta ściągnie na pewno nawet nowego dasha!!! aktualizuj z gry jak chce:D
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ok, do neta oczywiście nie podłączyłbym nawet... Aktualizowałem to z płyty i wszystko śmiga :) Dzięki i masz punkta :D
    Temat do zamknięcia
     
  7. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    wprowadz naped w tryb sprzedawcy czyli vendo mode-jezeli masz juz zczytany klucz i ustawiony fw do wgrania to w zakladce mtk kliknij lite-on erase powinien ci naped wejsc w vendor mode po czym kliknij write po wszystkim kliknij reset i po bolu
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dzięki za dobre chęci ale już sobie poradziłem jak się okazało potrzebny był restart komputera :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum