1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn, problem po przerobieniu Lt 3.0 +

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cien193, Sierpień 30, 2012.

  1. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Serdecznie, otóż znów mam problem. Ostatnio miałem przez swoją głupotę miałem Taki ( LINK ) problem ale udało mi się go rozwiązać a przynajmniej tak mi się wydawało. Zczytałem klucz, wgrałem LT 3.0. Wszystko szło pomyślnie. Zaktualizowałem sobie dasha bo miałem 13599 a wiem, że od niego już można aktualizować. I tak : jeśli nagrywam jakąś grę według poradnika nawet to jest problem np. UFC 3 stoi na logo Xboxa360 a inna gra, nie pamiętam dokładnie tytułu wyrzuca po prostu do Dasha. Czym może być to spowodowane ?
    Czy może wina jest spowodowana złym FW ? Oryginalnie miałem [PLDS DG-16D2S 0251, więc wgrałem plik LTPlus-0251-v3.0.bin.

    Oto logi z flashowania :


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wcisles spoof source target? Jesli tak i wgrywa z keyem. Masz zly dvdkey

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie ma klucza w napędzie. ; )
    Powtórz jeszcze raz flashowanie, z tym, że teraz kliknij Spoof Source To Target.
    Gwarantuje, że będzie działać.
     
  5. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Faktycznie zapomniałem o " Spoof Source To Target.'"
    Zrobię to i dam znać co i jak,
     
Wczytywanie...

Poleć forum