1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteON problem z keyem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patol965, Wrzesień 14, 2011.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema otoz mam problem. Sciagnalem ostatnio gre Dead Island, gdy wlozylem ja do napedu pokazalo sie okienko z aktualizacja, nieswiadomy niczego nacisnalem tak... Chwile sie cos porobilo i potem na bialym tle napisy ,,Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty. Aby kontynuowac aktualizacje, ponownie wloz plyte. Kod statusu: 22FB-335A-B800-0F000-COOO-0034. Lecz naprawilem ten blad instalujac najpierw dasha 2.0.13146 a nastepnie 2.0.13599. Dopiero wtedy dowiedzialem sie ze najnowszy dash usuwa przerobke. Nie pamietam jakiego mialem iExtreme ale gry takie jak np assasin creed 2, fable 3, left4 dead 2, gta 4 itp musialem odpalac z activate.iso. Problem tkwi w tym ze typ ktory przerabial mi konsole nie dal mi mojego keya napedu, mam zamiar kupic usb probe v3 lecz nie wiem czy da sie jeszcze odzyskac moj klucz napedu... Prosze odpowiedzcie.Mam naped LiteON.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Nie panikuj da się odczytać i jeśli już będziesz miał klucz to musisz zaktualizować do Lt .1.91 i po tym włożyć płytę z aktualizacją w Twoim przypadku dead island. Tylko gra nie może byc patchowana i wszystko będzie ładnie śmigać.
     
  4. Klary

    Klary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie Pisze wyzej uzytkownik miałem to samo ;d
     
  5. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzn. mam kupic to co mowilem, potem sflashowac na lt 1.91 i bedzie smigac? bo teraz mam tego najnowszego dasha. Beda mi takie gry jak teraz wychodza chodzily jak to dead island , geras of war 3, cod mw3, i bf 3?:d
     
  6. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    poczytaj trochę za nim cokolwiek kupisz, może nic nie będziesz potrzebował.
     
  7. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O tych grach na razie nie maż, a poczytaj o PMT
     
  8. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no jak nic nie bd potrzebowal? musze sflashowac naped... a nie mam keya
     
  9. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
  10. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no szukalem i nie moge znalezc... Zeby zczytac keya musze miec to usb probe v3, chyba innego sposobu nie ma. gdy wydobede juz key to bede sie poslugiwal tym poradnikiem Firmware napędów U mnie w okolicy jest moze jeden facet ktory przerabia konsole, bierze za to 100 zl. Nie chce wydawac tyle, chce sprobwac sam, a moze mi sie uda. Powiedzcie krotko i zwiezle czy mam kupowac tego usb probe v3 czy nie?;D
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kup sobie te usb probe albo wejdz w giełde i uslugi....znajdziesz za około 50 zł bo facet co bierze za fata 100 pln to juz przegięcie
     
  13. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki wielkie;p mam tego najnowszego dasha potem pmt hack i sflashowac na 1.91 i bede mial 1.91 i najnowszego dasha tak?;D
     
  14. Adrian Nowicki

    Adrian Nowicki Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra, dzieki wszystkim za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum