1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon Przerubka Help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez n00n3, Listopad 25, 2010.

  1. n00n3

    n00n3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robię wszystko zgodnie http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html
    tylko problem w tym ze w biosie wykrywa mi ten napęd a w Windowsie XP JungleFlesher mi go nie widzi, zmieniałem I/O Porty po kolei i tez nie ma :( sterowniki PortIO32 mam zainstalowane podłączam wszystko dobrze zasilanie biorę z xboxa ktoś możne pomoc i powiedzieć jak zrobić zęby JF widział napęd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. n00n3

    n00n3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sterowniki sata pod win tez mam zainstalowane
     
  4. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakiego Liteona masz w konsoli?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zęby - leczy sie u dentysty :)

    najpierw włączasz PC i odpalasz JF
    później podłączasz zasilanie napędu i na koniec
    wkładasz wtyk sata do napędu i w JF wybierasz port
    na którym 'siedzi napęd" i dajesz dummy from ixtreme
    nie da sie odczytać klucza z LT ! tylko ciecie i lutowanie
     
  6. n00n3

    n00n3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest liteon v1 74850C jak dam dummy from ixtreme to nie będę już potrzebował dotykać tym Spear do tego punktu w napędzie ? w konsoli mam IX 1.5
     
  7. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na początek kup słownik
     
  8. n00n3

    n00n3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ty na początek naucz się nie wypowiadać jak twoja wypowiedz nie wnosi nic do tematu...
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  10. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak masz litka 74, to bez "igły" go nie zrobisz. Poszukaj na forum, było pełno postów o flashu liteonów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum