1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon v1 - jak sie mniej więcej przerabia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez killer12, Grudzień 4, 2010.

  1. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie, bede kupował konsole z tym napedem, tylko nie wiem czy sam przerobie czy bede musial na allegro. Chodzi mi o to, czy trzeba do tego jakis dodatkowy sprzęt, czy wuystarczy pod sata podłączyć. I czy wyciąganie dvd key przebiega bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cugus

    cugus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Trzeba specjalna przejściówkę z tego co ja widziałem
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Xecuter CK3 i Probe do wyciągnięcia klucza to drugie można samemu zrobić
     
  5. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli sam nie zrobie, bo dwoch stów nie będe wydawał na ten xecuter. Powiedzcie mi jeszcze, który to jest liteon v1, v2 i v3, bo wyczytałem, że są takie wersje:74850C, 83850C v1, 83850C v2 i 93450C. I z tego co wiem, to przez sata można tylko 83850C v1. jest też coś takiego jak calibration data, potrzebne to jest, czy można bez tego flashować?
     
  6. mikuniek

    mikuniek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no sam raczej nie, moge polecić firmę z warszawy do tego, w której ja to zakładałem i potem zdejmowałem :)
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    igłe można samemu zrobić. Koszt jej wykonania to 2.50zł i 10min z lutownicą.

    Sam pierwszy raz flashowalem swoj naped i poszło bez problemu. Tez mam liteona v1.
     
  9. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    74850C, 83850C v1, 83850C v2 i 93450C - który to v1?
     
  10. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    74850c
     
  11. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie trzeba żadnych rezystorów, tylko "coś" żeby dotknąć w odpowiednim miejscu na PCB, tak?
     
  12. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Tak, podłączasz naped do zasilania i do Saty, przykładasz igłe do R707 i czytasz klucz. Jeden z prostszych napędów do flasha.
     
  13. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ta igła gdzie ma być podłączona?
     
Wczytywanie...

Poleć forum