1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn v1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aviox, Maj 27, 2010.

  1. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam. Kolejny raz mam pare pytanek, wole sie upewnic, zeby potem nie bylo lipy :p

    Mam zamiar kupic konsole z 19.05. do JTAGA.
    Oprocz tego wypadaloby cos zrobic z napędem :)

    Niestety liteon v1 czyli czeka mnie probe lub spear z tego co wyczytalem.

    Mam pare pytanek.

    1. Czy zestaw Team Xecuter CK3 Probe v2 + Xecuter CK3 Lite wystarczy do tej zabawy ? Czy dostarczy mi wszystkich potrzebnych kabli & "elementów".

    2. Czy potrzebuje Xecuter LT Switch czy Probe 2 "ma to w sobie" - chodzi mi o odblokowanie wszystkich rodzajow napedow, byc moze kiedys przyda sie ten sprzecik na inna konsole :) ?

    3. Czy zestaw Xtractor PRO v2 + Spear wystarczy.

    4. Ktory z tych dwoch zestawow polecacie ? Czy warto doplacac do Xtractor'a ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Edytowalem posta akurat w chwili jak odpisales bo uznalem niektore pytania zabędne, jak mozesz sprecyzuj o co Ci chodzi, bo to co dales to raczej nie odp do aktualnego 3. pytania. Z gory dzieki.
     
  5. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    poprzednie 3 było zdjecie i pytanie, do czego to służy. Służy to do flashowania napędu liteon v3
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    AD1. Wystarczy.
    AD2. LT Switch jest jednorazowy, montujesz go i zostaje w napędzie. Probe 2 to fajna zabawka za 100PLN. Jeżeli chodzi o v3 można go zrobić za maksymalnie 5PLN.
    AD3. Do v1 i innych oprócz v3 wystarczy. Do v3 jakieś 5PLN do zainwestowania i będzie.
    AD4. Jedno i drugie to w zasadzie to samo. Mam i Xtractora i Xecuter, są niemalże identyczne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum