1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon v2 ? jak sprawdzić ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez diarrhoea, Czerwiec 29, 2009.

  1. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam konsolę z marca 2009 i chciałem sprawdzić czy mam lite-on v2. Jak to zrobić ? Najlepiej bez rozkręcania konsoli...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    FW Ver. 83850c
     
  4. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gdzie to pisze czy coś ? jestem zielony :rolleyes:
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Na napedzie, bedziesz musial niestety open klocka innej mozliwosci nie ma.


    [​IMG]
     
  6. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wtedy zerwę plomby czy coś ?
     
  7. seba12a

    seba12a Banned

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mozesz zerwać albo nie. wszystko zalezy od ciebie
     
  8. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Raczej będziesz musiał :) , ale na allegro są nowe więc jak wolisz .. ;)
     
  9. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    można suszarką się pobawić, ale w tych plombach jest tak, że jak za długo suszarką to one się już potem nie kleją :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum