1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon v2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bastek16, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Siema pewnie juz bylo na forum ale przepatrzylem duzo tematow i dalej nie wiem mozecie mi dac nawet warna ale przed usunieciem napiszcie tu albo na priv. A wiec przechodze do setna i me pytanie polega na tym czy do flasha liteona v2 potrzebny jest ck czy wystarczy zasilanie z konsoli przeczytalem kilka poradnikow i w niekrurych pisza ze nie potrzeba ck lecz jak potem opisuja jak to robic robia to z pomoca ck np. tu "Wysuwamy tackę za pomocą ck, wsuwamy ją do połowy na odłączonym zasilaniu. Podłączamy kabelek SATA do napędu i zasilanie". Wiec prosze was o odppowiedz z gory thx. A i jeszcze aby nie zakladac kolejnego tematu czy m$ banuje za nieoryginalne dyski czy tylko za karty pamieci bo jedni pisza tak 2 nie i nie znalazlem konkretnej odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie banuja ani za nieoryginalne dyski ani za nieoryginalne karty! Nieoryginalne karty sa poprostu blokowane/nieobslugiwane. Dyski nie od MS dzialaja (poki co) bez problemu.

    co do liteona to mozesz wysunac tacke recznie po polowy.
     
  4. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    ale tam w poradniku pisze ze ta tacke trzeba wsowac i wysowac a nie tylko raz do polowy ;/ "Wysuwamy tackę za pomocą ck, wsuwamy ją do połowy na odłączonym zasilaniu. Podłączamy kabelek SATA do napędu i zasilanie.Załączamy zasilanie i uruchamiamy program JungleFlasher i dalej wciskamy LO83info wciskamy ok ,teraz prosi nas żebyśmy wysunęli tackę do końca.robimy tak i wciskamy ok.Prosi nas jeszcze raz abyśmy wsunęli tackę do połowy,wsuwamy tackę do połowy i wyłączamy zasilanie napędu na chwile i włączamy zasilanie ponownie. wciskamy ok. Po czym jeszcze raz prosi nas o wysuniecie tacki wysuwamy i wciskamy ok. Po dobrze przeprowadzonej akcji wyskoczy zapisywanie plików z kluczem. "
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    widac ze sie zaineresowales w zamiamasz 2x dzienkuje :) a ten tutorial juz ogladalem kilka razy lecz to jest litka v1 a on od flasha v2 podobno sie trochu rozni ;/
     
  7. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    upp
     
  8. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    upp
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bastek16 - chcesz warna za te uppy ?
     
  10. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    przeciez jest wyraznie napisane ze co 24h a u mnie jest nawet ponad 24h wiec za co?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum