1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn v3 "Odtwórz DVD" POMOCY.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mosakPL, Listopad 1, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Witam. Dziś chciałem zagrać w oryginalną Forzę2. włożyłem płytę. Zamknąłem napęd poczekałem chwilkę i wyskoczyło Odtwórz DVD. Wysunąłem, wsunąłem i działa normalnie. Dodam, że to już 2gi raz miałem coś takiego. Raz na Fable2 a teraz na Forzie2. Czy mam powód do niepokoju? Od czego to mogło być? Czy mój napęd już siada? Czy wy też tak kiedyś mieliście (na nieprzerobionych)?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    odchyl napedu od normy, nie ma sie co martwic jesli to pojedyncze problemy. jak beda czesciej to moze to byc objaw padajacego lasera.
     
  4. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Dokładnie pada laser i juz zacznij szukac ponieważ kupno samego lasera to przy liteonie jest problem
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ja konsole mam pół roku i stało się to 2gi raz. A czy mogło to być od tego, że na płycie był kurz?
    A może ktoś tak kiedyś miał?
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tak miałem i na kopiach i na oryginałach - ale zadarzało się to sporadzycznie - mam chyba Liteona ale chyba nie V3 :p
     
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Dzięki. Ale mi chodzi o oryginały (nie przerobione konsole).
    Bo na piratach to nawet jak źle zgrasz, to chyba coś takiego wyskakuje.
    Aha w tym fable2 na 100% wyskoczyło otwórz napęd. A w forzie odtwórz DVD. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Na oryginałkach też tak miałem jak BC2 wrzuciłem...


    Edit: Dodam jeszcze że miałem tak gdy napęd odłączyłem od konsoli a potem za lekko kabel wcisnąłem jak go spowrotem wkładałem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum