1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon v3-przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maques, Marzec 18, 2010.

  1. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam otoz chce kupic nowego xbox'a i mam pytanie

    Czy idzie przerobic liteon v3 bez lutowania?


    I czy po przerobce tego liteon'a v3 mozna powrocic do orginalnego FW zeby go oddac do MS na gwarancje?Moga sie zorientowac ze cos bylo robione?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko lutowanie. Mogą w MS nie sprawdzić podczas naprawy, ale jak sprawdzą to dostajesz bana i utratę gwarancji.
     
  4. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a konsole mi przysla?:D i czy przez ta przerobke przez te lutowanie moze sie cos z konsola popsuc?
     
  5. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przyślą, ale chyba będziesz musiał zapłacić za transport, z tego co mi wiadomo, ale mogę się mylić. Raczej nie powinno, ale nie wiadomo.
     
  6. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmmm no i teraz niewiem.. bo mam kupowac konsole i troche martwi mnie ten liteon v3 bo trzeba lutowac i chyba przez to konsola moze sie popsuc;/
     
  7. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To kup z V2, bądź V1 jeżeli jeszcze znajdziesz. Mnóstwo tego jeszcze jest. A jeżeli chodzi o awaryjność tego przerobionego V3 to nie powinien się zepsuć, z przyczyn przeróbki.
     
  8. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bede bral w media markt konsole a jak ostatnio bylem to z padziernika byly konsole wiec;/


    Moze sie ktos jeszce wypowiedziec na ten temat? czy po tym lutowaniu moge sie konsola zepsuc? wplywa to na prace konsoli?
     
  9. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze dopowiem, że na 100% nie wpływa on na pozostałe elementy konsoli, jeżeli miałoby się coś zepsuć przez tą przeróbkę to tylko napęd.
     
  10. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha a czy cos do srodka jest dolutowywane? jakies przewody? lub inne elementy elektroniczne?
     
  11. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W napędzie? Tego nie jestem pewien, ale chyba nie... Niech ktoś inny wypowie się w tej kwestii.
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nic sie nie popsuje
    cała elektronika jest lutowana telewizory ,komputery ,konsole ,komórki ,mp3 itd.
    bez lutowania by cała ta elektronika nie działała !!! :D
    jak ktoś umie lutować to nic ci nie zepsuje - oddaj sprzęt do fachowca i będzie OK
    .. da sie oddać na gwarancję i raczej nie sprawdzają
    ... nic nie zapłacisz za koszty przesyłki nawet jakby ci wykryli
    .... wgranie firmwaru nie wpływa na żywotność xboxa
    ..... w środku nie pozostają żadne " nowe" elementy ani kabelki
    (chyba że ktoś zainstaluje płytkę z elektroniką jak nie umie tego zrobić normalnie :))

    http://xboxforum.pl/uslugi-f49/flash-liteon-v3-profesjonalnie-krakow-41091.html

    .
     
  13. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
Wczytywanie...

Poleć forum