1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon v3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xXxSqNxXx, Listopad 24, 2011.

  1. xXxSqNxXx

    xXxSqNxXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam problem mam xboxa z liteonem v3 i naped cos sie zacial, ma ruch w obie strony tylko kilka mm;/ ani nie chce sie domknac ani otworzyc. Mozecie mi pomoc jak go otworzyc aby nic nie urwac. Z gory dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jak się ,,ZACIOŁ,, to lipa... Masz pecha, bo gdyby się ,,zaciął,, to była by inna sprawa :)
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. xXxSqNxXx

    xXxSqNxXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szybko pisalem kazdemu sie moze zdarzyc. Ale Pany pomozcie jak otworzyc ten ****** naped, mam go rozebranego ale ni hu hu nie ruszy wiecej niz kilka mm

    #Ciesiel91 tym sposobem juz probowalem ale u mnie nawet nie ruszym tymi zebatkami ;/
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja kazdy naped recznie otwieram, trzeba czarny plastik ruszyc w lewo.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  7. xXxSqNxXx

    xXxSqNxXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok naped juz smiga, to przsuniecie plastika w lewo nic by nie dalo bo on juz byl odblokowany lecz cos chyba musialo wpasc i tylko o kilka mm mial ruch lecz sciaglem tacke od gory wsunalem od nowa i wszystko smiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum