1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteON wyciąganie klucza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macie5kk, Czerwiec 29, 2012.

  1. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    siema, jak moge wyciagnąc klucz napędu z liteona bez probe i innych narzędzi, ixtreme 1.6.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no dobra, ale to jest metoda na probe, a ja nie mam probe.

    czyli dummy from iXtreme i normalnie wcisnać zeby sie tacka wysunęła czy jak?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.



    jak klikam dummy from ixtreme z otwarta do połowy tacka to wywala błąd:
    "iXtreme DVDkey extraction failed!
    power drive with tray half open.
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Dajesz tacke do połowy i klikasz dummy for ixtreme.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  6. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no wlasnie tak robie i mam ten błąd.
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Z tą tacka to nie tak do konca "do połowy" musisz metoda prób i błedów, wysuń tacke wiecej niż połowa, wysuń o 1cm wiecej i próbuj dalej. Jak znajde zdjecie to pokaże ci moją połowe to sie zdziwisz.



    E:porosze bardzo, kreskę zrobiłem na oko ale w tych okolicach załapał
    [​IMG]
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jak odpowiednio wysunac tacke Masz świetnie opisane w poradniku jf. Można to tez zrobić ręcznie, tylko trzeba rozkręcić napęd

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum