1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon zczytywanie klucza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tasiek1956, Marzec 30, 2011.

  1. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zczytywanie klucza z liteona... konsola z sierpnia 2009. bardzo trudna sztuka czy dam sobie rade jestem poczatkujacy. nie potrzebuje go przerabiac tylko zczytac klucz wiec bezsensowne jest wysylanie gdzies...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Skoro konsola z sierpnia to chyba liteon v1. Wysyłanie do kogoś nie ma sensu. Poczytaj poradnik na forum i myśle że dasz sobie rade (ja sam przerabiałem z ixtreme 1.6 na lt 1.1 +)
    A twoja konsola jest przerobiona?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ty nie cwaniakuj że sam przrerobiłeś...bo jeśli ma ofw to musi zrobić chociaż pmt a dla laika to nie jest takie proste....
    napisz czy masz oryginalny firmware czy juz coś wgrane
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja nie cwaniakuje tylko mu pisze. Jak musi pmt? nie może przez sata w kompie?
     
  6. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    orginalny narazie pozbylem sie plomb zeby sprawdzic dokladnie naped bo wycztalem ze to v2 ale 100 % msuze potwierdzic musze z niego zczytac klucz zeby wgrac ten klucz na inny naped i temu pytam:)
     
  7. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja przerobiłem sobie sam konsole tym poradnikiem (jest tu napisane jak sczytac klucz) http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html Konsole miałem z maja 2009 też Liteon v1. Nie jest to, aż tak bardzo trudne tylko bedziesz musiał dobrze poczytac poradnik i zrobić sobie spear tym sposobem http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/jak-wykonac-samemu-probe-spear-do-liteona-tutorial-40125.html. A tutaj poradnik jak otworzyc konsole. Jak Rozkręcić Twojego X360? - PSP-team.pl - Forum o PlayStation Portable (PSP)
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chlopie a od kiedy liteon v1 pójdzie tylko pod sata ........proszę cię nie ośmieszaj sie.....i usuń swój temat z giełdy bo jeszcze ktoś da się nabrać
     
  9. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja normalnie podpinałem kablem sata i spear przez com i to wszystko nic więcej.
    Liteon v1.
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ciekawe, ja mam liteona v1 (78450 czy jakos tak) i klucz zgrałem pod sata. Niewiargodne nie? A tematu nie usune.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ty dobrze piszesz....ja mówię do tego pseudofachowca co wprowadza ludzi w błąd


    edit a co miałes wgrane ??ofw??
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A to spoko. Ja miałem wgrane ixtreme 1,6 jeśli chodzi o mnie.
     
  13. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to rozpetalem mala wojne za 2 min napsize jaki mam dokladnie naped:p
     
  14. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmmm gdzie na napedzie znajduje sie info z tym v1 v2 v3... i co mam z niego spisac ??
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spisz fw...na dole po lewej stronie


    do ciebie mowiłem pseudofachowcu...skoro miales 1.6 to możesz po sata a jak ma ofw to zapomnij
     
  16. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ja jestem ten niby pseudofachowiec?:p:p?? mam 83850C
    juz przeczytalem ze sa 2 wersje w 1 v1 przerobie go w v2 trzeba ciac... jak to dalej sprawdzic?
     
  17. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Przykro mi - masz v2. Żadne cięcie ścieżek tylko PMT.

    Są 3 wersje litka - v1, v2 i v3.
     
  18. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy moglbys mnie uswiadomic bardziej co to jest ptm... i czy to cos gorszego od ciecia sciezek?
     
  19. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
  20. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Niezbędne rzeczy

    Sterowniki karty sata VIA 6421A
    zainstalowane PortIO32
    JungleFlasher 0.1.66b
    Odpowiedni FW Ixtreme dla napedu 83850C
    Napęd Philips Liteon DG-16D2S 83850c
    Xecuter CK3 Pro ( przynajmniej ja go używam)

    Masz probe?
     
Wczytywanie...

Poleć forum