1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tijs18, Wrzesień 6, 2009.

  1. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Dziś zaobserwowałem taką oto sytuącje po włożeniu płyty x oczywiscie zaczął czytać po paru sekundach zonk open tray, zmiana płyt nie pomagala. Dopiero ponowne uruchomienie konsoli przynioslo porządany rezultat. Czy ktoś spotkał się z czymś takim?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Co masz na myśli mówiąc zmiana płyt? Jakie to płyty? Spotykam często się z takimi sytuacjami jak płyta jest marnej jakości. Nie ważne że nagrana bez błędu ale istotna jest naprawde marka.Sporo ludzi myśli że po co płacić za verbatima 6 zł jak omegi po 3 zł też działają.Właśnie po to żeby nie mieć takich sytuacji jak Ty że źle płyty czyta i potem płacz że napęd po roku nie działa i trzeba wymieniać.Wystarczy posłuchać jak chodzi napęd przy czytaniu z omegi a jak z verbatima,szczególnie starsze napędy.
     
  4. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    :) To była Fifa 09, która nagrałem prawie rok temu na Verbatime. Wszystko zawsze działało bez najmniejszych problemów. W kwestii jakości to zgadzam się w 100 procentach, dlatego wszystkie moje gry nagrywam na Verbach. Jeśli chodzi o zmianę płyt to miałem na myśli próby załadowania innych pozycji. Może to tylko ciekawostka ale ostatnio nagrałem Fable II (release STRANGE) i ku mojemu zdziwieniu natychmiastowo po włożeniu płyty dostałem komunikat o przeczyszczeniu szmatką :) Początkowo pomyślałem, że obraż zawiera błedy, choć wydało mi sie to dośc dziwne w końcu STRANGE ma zawsze świetne releasy. Mimo wszystko po ponownym wsadzeniu gra ruszyła baa nawet zainstalowała się na dysku. Teraz, kiedy tak o tym wszystkim myślę to mam wrażenie, że poprawna wersja Strange najprawdopodobniej pożarła się z releasem od WII, który miałem na początku. To oczywiście tylko moje przypuszczenia.
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    verby najlepsze, tylko że u mnie napęd strasznie je mieli. trzeba gry na dysk zgrywac bo nie da rady wytrzymac:)
    __________________________________________________________________________________________________________
    [​IMG]
     
  6. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie w trakcie pierwszych loadingów niektórych pozycji litek lubi sobie popiszczeć :D
     
  7. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    No to posłuchaj co będzie jak wsadzisz omegi :D
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    na omegach nie mieli a jak zacznie to błąd ze ściereczką wywala:D raz kupiłem omegi i podziękowałem i od tej pory tylko verby:) a tak w ogóle Brabus odp mi na gg:D pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum