1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteON

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Spamer, Styczeń 4, 2012.

  1. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Witam...
    Jak czytaliście moje poprzedne wątki to możecie wywnioskować że znowu to samo, ale nie. Mój napęd to LiteOn ale nie mam orginalnego firmwaru... Wiem jest w LT 2.0... Ale ja nie chce grzebać więc niech ktoś da mi link albo gotowiec do pobrania...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  4. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
    Czyli chcesz paczkę z oryginalnym fw?
     
  5. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Tak potrzebuje paczke z orginalnym firmwarem...
     
  6. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
  7. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    I normalnie jak to znaleźć w tej paczce?
     
  8. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ale czekaj czekaj bo mnie się wydaje że chcesz popełnić głupstwo. Wiesz że trzeba spoofować klucz do tego firmware? I firmware wyszukujesz w zależności jaki masz napęd.
     
  9. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
    W folderze "Stock firmware" są OFW. Tam jest sporo plików więc jak mi napiszesz jakiego masz dash'a, slimkę czy grubaska i fw z napedu do coś się dobierze ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum