1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteonIhas 124b,Firmware

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez t0tti89, Marzec 26, 2012.

  1. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam zakupilem dzis ta nagrywarke,zrobilem flasha ale tak dla pewnosci jak mozna sprawdzic czy mam dobry Firmware ? bo nie jestem pewien czy nie pomieszaly mi sie kolejnosci i pytanie drugie dotyczy wypalania gier z xd3 np forza motorsport 4 czy prawda jest ze tej gry nie da sie zainstalowac na dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak nagrywasz iHAS'em z LT MAX z odpowiednim FW, to wszystkie gry zainstalujesz na dysku. Pod jakie płyty wgrywałeś FW? Sprawdź w ImgBurn'ie objętość tej płyty.
     
  4. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wgralem to Firmware "LT-MAX c4eva Liteon Ihas 124-624 B" i to wszystko oczywiscie pod model 124b,robilem wszystko wedlug instrukcji,standardowo czyli chyba pod verbatimy ? narazie jeszcze zadnej plyty nie wypalalem
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w ImgBurn'ie objętość Verbatim'a.
     
  6. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm...szczerze nie wiem gdzie to sprawdzic :) ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do iHAS'a i wejdź np. w opcję "Write image file to disc". Po prawej stronie sprawdź "Free space" płyty.

    Edit: Z prywatnej wiadomości wynika, że LT MAX jest wgrane prawidłowo.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. t0tti89
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    3864

Poleć forum