1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteony :d

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Blackburn, Marzec 5, 2010.

  1. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    siema,mimo ze szuakłem długo na forum znalazłem tematy jak rozpoznąc napędy ale nie ma tam slowa o liteonach.
    mianowicie mam pytanie jak odróznić liteona 83850 i 83850 v2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  4. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    liteona 83850 robi się metodą LO83info (bez cięcia ścieżek), natomiast 83850v2 robi się metodą MRA (cięcie ścieżek).

    Rozpoznaje się je metodą:
    jeśli da się zrobić LO83 info to 83850, jeśli nie to 83850v2.

    Wg. jungleflashera napędy 83850 były produkowane (data produkcji napędu nie konsoli !!!) lipiec/sierpień 2009.

    wiele osob myly wersje liteona uznając ze liteon 74850 to v1, 83850 to albo v2 albo v3.
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    no właśnie wiem nie chce popełnić tego błędu.
    Czyli z napędu nie da się wyczytać dokładnie czy to 838 v1 czy v2?
    trzeba improwizować datą i patrzec co z LO ?
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dokładnie tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum