1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Live a iXtreme 1.5

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Zachi23, Luty 8, 2009.

  1. Zachi23

    Zachi23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem ciemny i nie wiem czy był taki post po dłuższym poszukiwaniu nie znalazłem nic na ten temat. Konsole posiadam od 2 tygodni i jest przerobiona iXtreme 1.5. Po podłączeniu konsoli do neta wszystko mi działa tylko jak próbuje się połączyć z netem to pisze ze mam stary soft w konsoli. I tu jest moje pytanie czy jak zaktualizuje oprogramowanie to nic nie stanie się z moja konsolka i dalej będę mógł sobie grac na kopiach ?
    I na czym polega ban na live banują konsole ze grac nie mogę czy tylko konto do grania w sieci z góry dziękuje za info i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Oczywiście jeśli zaktualizujesz dash'a dalej mozesz grać na piratach. Ban polega na zablokowaniu wszystkiego co ziązane z netem (brak mozliwości grania przez sieć ściągania gem itp. itd.) i jeszcze utrata gwarancji normalnie offline można grać
     
  4. Mateusz1906

    Mateusz1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czy jak pobiorę kodeki do xboxa zęby mi filmy chodziły to czy nie dostane Bana bo mam przerobioną konsole ?
     
  5. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja też mam przerobioną konsole i jak ściągłem kodeki nic się nie stało.
    Najlepiej wyjmij kopie z xboxa na wszelki wypadek
     
  6. Baro2112

    Baro2112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    o co chodzi z tmy,zeby kopie wyjac??bo ja tez chcialbym na flashu grac na necie ale na orginalach
     
  7. Mateusz1906

    Mateusz1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Bo mam problem. bo nie mam konta i nie mam jak pobrać kodeków do filmów i co teraz ?
     
  8. nairdA69

    nairdA69 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Przy przeróbce iXtreme 1,5 można smiało grać na kopiach zapasowych i oryginałach pobierać kodeki dema itd. Sam mam tą przeróbke i chodzi bez problemów a robiłem aktualizacje sciągałem kodeki dema itd.
    A pozatym bany lecą masowo... a narazie nie było żadnej wiadomości o rozdawaniu banów przez M$ wiec można spokojnie grać i smiegać po Live...
     
  9. Mateusz1906

    Mateusz1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  10. k2c69

    k2c69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z obrazem na xbox elite ixtreme 1.51. Po kilku lub kilkunastu minutach grania ekran strasznie śnieży takie jakby pasy pionowe na całym ekranie. Jak wyjdę z gry o efekt pozostaje na ekranie do czasu ponownego uruchomienia konsoli. Gram na LCD. Testowałem już dwa kable HDMI i jeden componentowy a efekt taki sam. Czy to może być obiaw jakiegoś błędu E? Sprzedawca twierdzi, że to wina telewizora???

    Mam fotki i chętnie podeślę emailem.
    oto co mi się dzieje: http://rapidshare.com/fil...9/xbox.jpg.html
     
  11. robson1234567890

    robson1234567890 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. mam przerobiona konsole iextreme 1.4 a chcial bym miec 1.5. zeby zaktualizowac to musze odpinac naped od konsoli czy nie. Jak to ogolnie zrobic. Aha i jeszcze jedno. microsoft banuje za przerobiona konsole czy za gre na piratach. jesli bede gral na oryginalnej grze na przerobionej konsoli to mnie zbanuja? Jeszcze jedno:D kolega nairda69 wspominal ze ms banuje masowo. gdzie mozna znalezc wzmianke o takich akcjiach??
     
  12. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak nagrac te kodeki zeby filmy chodzily?
     
  13. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak samo jak byś flashował napęd. Jeśli się na tym nie znasz, to się za to nie bierz.
    Trudno powiedzieć jak Microsoft banuje konsole, ale jeśli dobrze wypalasz gierki to na ~90% cię nie zbanują.
     
  14. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    i tak mogą cię zbanować, nawet gdy grasz na oryg.grze na przerobionej konsoli .
    tak musisz odpinać napęd ;) innego sposobu nie znam
     
  15. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Bosh kolejny temat rzeka. Ile już takich to było. Skończcie do jasnej cholery wypytywać o te przeróbki i zadawać pytania czy dostaniesz bana i bleble. Nie chcesz bana graj na orginałach ! **** proste nie ?
     
  16. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy grasz na oryginalach czy na kopiach to i tak banuja za przerobioną konsole i to nie banuja ci konta czy czegos innego... banuja konsole przez co nie mozesz grac przez siec... ale mozesz w single player! ;]
     
  17. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Dołączę sie do pytanie skąd wziąć info o masowych banach od M$ ?
     
  18. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    info nie znajdziesz ;] jak cie zbanuja to bedziesz wiedzial ze "maszyna banow" ruszyla pelna parą :D ... jak sie dowiesz gdzies w necie ze banuja ludzi z iXtreme 1.5 to zmieniaj jak najszybciej Firmware :D
     
  19. KubQ28

    KubQ28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowogródek Pomorski
  20. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nie chcesz bana nie przerabiaj konsoli. jak przerobiles konsole i grasz na oryginalach to po co byla przeróbka? microsoft moze cie zbanowac, ma do tego prawno nawet jak grasz na oryginalach i nie przerobiles konsoli. Zapytacie pewnie dlaczego. Znana byla sprawa np w grze Forza motorsport 2 gdzie koleś złamał zasady i wystawił na aukcję mercedesa pomalowanego przez siebie w nazistowskie herby itp itd. Dosał za to bana. Złamał zasady i poniosł konsekwencje. Proste.
     
  21. isao

    isao Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam pytanie czy jezeli mam przerobiana konsole iextremem 1.5 a do live podlaczam sie tylko wtedy gdy w napedzie mam plyte z orginalna gra, i gram w multi tez tylko na orginalach to czy dostane bana???
     
Wczytywanie...

Poleć forum