1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Live, działa kiedy chce.. help mi.. :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Remaniac, Luty 24, 2010.

  1. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Witam.
    Mam problem z połączeniem internetowym, mniej więcej od zawsze. (ok miesiąc, kiedy dostałem x-klocka) więc problem polega na tym że internet działa kiedy mu się podoba.. raz działa raz nie.. kabel internetowy jest podłączony do routera, i czasem kiedy włączam xboxa jestem zalogowany do live (mam silver, pokazują się znajomi, moge gadać etc..) a czasem włączam i nie moge się zalogować do live, ponieważ nie mogę się połączyć. Kiedy biorę test czerwony krzyżyk jest na tym pierwszym pasku. Kabel jest dobrze podłączony, nie ma kurzu, a dzieje się tak chociaż internet na kompie i na laptopie działa normalnie, kiedy nie ma neta na xboxie.

    Czym może to być spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Ja też miałem taki problem. Spróbuj poruszać kabel ethernetowy przy konsoli lub przy komputerze.
     
  4. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    próbowałem, nawet odłączałem i podłączałem... a możliwe by kabel był może jakiś badziewny?
     
  5. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Ja po jakimś czasie miałem tak nawet z kablem oryginalnym.
     
  6. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  7. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    już wszystko ok, wystarczyło docisnąć kabel do routera. ;P dzieki grzesiu..
    Temat do zamknięcia i usunięcia ewentualnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum