1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

live gold - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez .::valkirio::., Sierpień 7, 2009.

  1. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam :)

    Wczoraj wieczorem zakupiłem kod aktywacyjny xbox live gold ,przyszedł mi od razu na pocztę ,jest ok;)

    Dzisiaj rano zaczynam aktywacje...wszedłem w coś tam cos tam wpisałem ten 25 znakowy kod ,przeszło ...

    I dalej sie loguje na konto podaje hasło itp...
    i poźniej zaczynają sie problemy;/

    mianowicie wyskakuje prośba o podanie :

    adres
    miasto
    województwo
    kod pocztowy

    i co teraz ?

    jestem zarejestrowany na UK (USA) i nie mam pojęcia co wpisać ...;/
    mógłby mnie ktoś poprowadzić co wpisać i co robić dalej ?
    oczywiście pomoc nagrodze plusem :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    No musisz podac informacje gdzie mieszkasz czyli jak...
    USA to kod pocztowy z usa i jakies miasto z wymyslonym adresem...
    jesli UK to samo tylko z danymi z Uk :>
    ogolnie proponuje USA gdyz wszystkie nowosci wychodza najpierw na USA :>
     
  4. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no ok ale mozesz napisac co mam dokładnie wpisac?
    a kod pocztowy skad wezme?
    jak wpisuje byle co to pisze ze nie wlasciwy dla danego miasta itp...
     
  5. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
  6. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok thx :) łap plusa czy co to jest :)
    a jeszcze jedna rzecz jak to wypełnie to co bedzie dalej?
     
  7. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Xbox Live :> w 1 linku wszystko jest dokladine napisane :>
     
  8. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    czyli mam te dane z ambasady to?
    Województwo :Waszyngton
    Miasto : ?
    Adres :?
    Kod pocztowy : ?

    to juz ostatnia rzecz..
     
  9. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Konsulat Generalny RP w Chicago
    1530 North Lake Shore Drive, Chicago, Illinois 60610-1695 USA

    Województwo :Illinois
    Miasto :Chicago
    Adres :1530 North Lake Shore Drive
    Kod pocztowy :60610

    powino dzialac
     
  10. .::valkirio::.

    .::valkirio::. Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok dzieki wielkie śmiga aż miło :)
     
  11. MvD

    MvD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie lepiej ci było wpisać ten kod na xbox.com ?? tam nie trzeba nic podawać
     
Wczytywanie...

Poleć forum