1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Live - multiplayer POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kiesler, Styczeń 12, 2010.

  1. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Siema mam pytanie bo wczoraj podłączyłem xboxa pod neta i jest taki problem że wchodze np w forze motorsport 3 potem tam w multiplayer i jak biore tam juz aby jezdzic to moge tylko ogladac jak inni ogladaj i czekam czekam i oni jeżdżą ciągle i jak zrobić aby grać ? I też pytanie inne kto ma FM3 wie może ktoś ile zajmuje 2 płytka co są tam samochody i trasy ? tzn ile MB zajmuje ? bo mam Arcade z 256MB i teraz mam 216MB wolnego i nie chce instalować. Powiedzcie jak zrobić aby grać na necie w co trzeba wchodzić bo w każdych chyba gier to mogę tylko patrzeć jak inni grają ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli nie masz dysku twardego to nie ma sensu pobierać drugiego DVD gdyż drugi dysk trzeba zainstalować na HDD . Co do grania online to może akurat nie masz tej trasy ( bo jest na DVD 2 ) lub po prostu nie ma miejsca lub musisz poczekać do końca wyścigu i gdy będzie wolne miejsce .
     
  4. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Acha dobra spoko , a w gta IV episode from liberty city też da się online grać ? I właśnie nie wiem jaki dysk kupić czy 20GB czy 60GB a konsoli napewno nie będę przerabiał.
     
  5. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Zależy. Jak będziesz grał w jedną gre to 20 GB spokojnie wystarczy a jak chcesz miec z 5 na dysku no to 60 GB.

    Da się grać w multi na dodatkach do GTA IV. O ile w TLAD jest on podobno fajny to w TBOGT jest on starsznie okrojony. Tak słyszałem...
     
  6. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Acha to co to aż tak dużo zajmuje ? No ja w jedną ciągle napewno nie będę grał :)
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    60gb conajmniej. dysk 2. z forzy 3 zajmuje 1,9gb
     
  8. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Radził bym 60 giga bo szybko Ci miejsce zleci :p qmpel kupił sobie 20 gb kiedyś to tydzień później poszedł i kupił sobie jeszcze 6-dziesiątkę bo co pobrał jakiegos patcha/demo to miał pełny dysk ;d ;P
     
  9. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    acha , dzięki to raczej kupie sobie 60GB :) a jeszcz ostatnie pytanie dobre te kable HDMI microsoftu ? bo one na allegro tanio chodza po 40-50zl bodajze nowe a niektore na allegro widzialem za 250. więc w czym różnica jest ?
     
  10. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup normalny kabel HDMI za 30 zl niczym sie nie rozni od tego za 250 zl ;]
     
  11. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Acha czyli śmiało mogę kupić ten microsoftu HDMI :> ?
     
  12. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum