1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Live

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez barrrtek, Listopad 2, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Mam pytanie co do Xbox Live,chciałem podłączyć sobie tego live,ale wyciągnęłem ten kabel z pudełka i on mi nie pasuje,ma za dużą końcówke:(I nie pasuje do modemu!!!
    Mam modem sagem 800,czy jest jakaś inna opcja podłączenia tego Live czy tylko zmiana modemu???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    innej opcji rozumiem nie ma?
     
  5. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    no kupno routera to będzie najlepsze rozwiązanie, będziesz miał internet i w kompie i w x'ie
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Na czym to polega,bo ja jeżeli chodzi o routery,modemy itp to niekumaty troche jestem.Mam modem Sagem 800 kupuje sobie router i co?Musze połączyć ze sobą router i modem,czy mam podmienić ten router zamiast modemu?Bardzo prosze o odpowiedz bardzo mi zależy na tym Live!
     
  7. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Końcówka za duża bo to nie modem na kabel ethernet tylko na Przyłączany przewód USB zakończony wtyczkami typu A i B i RJ-11 - przewód telefoniczny to co myslales ze to na kabel od lan (ethernet) to na kabel telefoniczny wykorzystywany w różnych netach np: neostrada czy netia wiecej znajdziesz tutaj: SAGEM F@st 800 ? Wikipedia, wolna encyklopedia

    Najlepiej kup router lub podlacz ten kabel bezposrednio do kompa jesli masz wolne miejsce na kabel ethernet i udostepnij, skonfiguruj polaczenie internetowe.
     
  8. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    zamiast modemu dajesz Router i hula ;]
     
  9. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
  10. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może i dobre ale osobiście wolę router d-link na allegro poszukaj jest ich troche a jak nie to w googlach poszukaj co kupic napewno znajdziesz jaki kupic router - Szukaj w Google
     
  11. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    OK dzięki taki przykład podałem tylko,pierwszy lepszy jaki mi się nasuną ;)
     
  12. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Myślę że temat już do zamknięcia lub usunięcia!
     
  13. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Tu masz wszystko co potrzeba do ustawienia Xbox Live na twoim modemie przy wykorzystaniu PC.Prościej wytłumaczyć się nie da.Konfiguracja Live
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum