1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Livebox a Xlink Kai

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez saffy, Sierpień 25, 2010.

  1. saffy

    saffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Posiadam liveboxa od Tp i mam problem ; / .
    Polega on na ty : network reachable: not yet zmieniałem wszystko odblokowywałem także wszystkie porty ale nic nie daje i tu moje pytanie co jeszcze moge zrobić aby w końcu zadziałało

    Nie piszcie "Poszukaj sobie" itd. bo to nic nie pomaga ! szukałem - nie znalazłem - pytam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. saffy

    saffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Według tego programu są odblokowane. Testowałem go już wcześniej ale dzięki
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie masz gdzieś pożyczyć innego routera z modemem adsl aby sprawdzić czy będzie działać??
     
  6. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie wina routeru ale pingu zeby neo dzialala z xlinnk musialbyus byc bardzo blisko centrali
     
  7. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak tylko network reachable nie ma nic do pingu, ping jest ważny ja już się wbije na xlinka i będzie miał network reachable yes, ale to co pisze siabuba to racja na neo pingi słabo wyglądają bez względu na prędkość netu jaką się ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum