1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Livebox i Xbox 360 S

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukemeister, Lipiec 29, 2010.

  1. lukemeister

    lukemeister Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z połączeniem bezprzewodowym Xbox'a z Livebox'em.
    Proszę o jakieś pomocne wskazówki.

    Z góry dziękuję:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz coś napisać więcej? Co dokładnie nie działa?
     
  4. wawrzyn

    wawrzyn Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    W Xbox jak podłączyc bez przewodowo? Wifi nie ma konsola. Napisz coś więcej jak to chcesz podłączyć.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Xbox Slim ma już WiFi

    Napisz kto jest dostawcą neta

    U mnie jak łączę się przez WiFi to po prostu wpisałem login i hasło do providera i tyle... Połączyło się wszystko z autmoatu
     
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Pablooo - kto może mieć Liveboxa z polskich dostawców ;) ? Anyway: pewnie adres MAC musisz autoryzowac w liveboxie ( 192.168.1.1 w przegladarce - log: admin, pass: admin -> Zakładka " Sieć Bezprzewodowa " -> Edytuj Listę filtrów MAC -> wpisz mac z konsoli - w ustawieniach -> info o konsoli masz -> wpisz go i kliknij dodaj ).
     
  7. lukemeister

    lukemeister Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...

    Już wszystko śmiga jak ta lala... Na początku X nie wyszukiwał tego livebox'a, bo to ****o$y router jest. Teraz tylko nie wiem czemu nie mogę downloadować demówek...:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum