1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Livebox,problem z połączeniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShowtimePL, Lipiec 22, 2011.

  1. ShowtimePL

    ShowtimePL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Drezdenko
    Dzisiaj chciałem połączyć się z xbox live niestety nie udało mi się,odpaliłem że chce łączyć bezprzewodowo wpisałem ten kod wep i nic nie daje, dalej nie chce się łączyć .Jak coś mam slima.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki Ci błąd wyskakuje, sprecyzuj, wpisałeś dokładnie takie hasło jakie jest na liveboxie? Spróbuj wpisać z zachowaniem dużych i małych liter.
     
  4. ShowtimePL

    ShowtimePL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Drezdenko
    Wymagał wep,wpisałem go i nic,wszystko z dużej litery a odstępy nie mogą być .Zorientowałem się,że mam zabezpieczenia na tym liveboxie,być może to jest wina tego.Wieczorem sprawdzę
     
  5. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Jak wpisujesz WEP to pamiętasz jeszcze o tym, żeby kliknąć odpowiedni przycisk na Liveboxie, żeby Ci dodał nowy sprzęt??? Chodzi o "REG" na liveboxie
     
  6. ShowtimePL

    ShowtimePL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Drezdenko
    Już jest ok,tak jak napisał Bolcman zapomniałem o tym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum