1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Log Coda

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Luty 20, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Czy ta gra ruszy ??

    mam nadzieję że nie bo mi nie rusza a od wczoraj mam przeróbkę i wolę aby to była wina gry nie Xboxa


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    pobierz nowego ABGX, bo widze że masz starego, i wtedy daj loga
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież ma 1.0.2 a nie ma 1.0.3

    Gra ma wave video 5/6 którego nie ma w ABGX - ogólnie reszta spoko
     
  5. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    z tego co widzę tu abgx360 to to jest najnowsza wersja bo ja mam v1.0.2
     
  6. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    no ok ale czemu mój Xbox z ixtreme 1.61NS nie czyta tego ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A w jaki sposób nie odczytuje?
    Nie widzi płyty?
     
  8. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    mnie sie wydaje ze jak przerobisz na wave 3 i sprawdzasz obraz abgx-em jeszcze raz to wychodzi cos takiego. przynajmniem ja tak mialem. Moze sciagnales sobie wersje przerobiona juz na wave 3? ale to i tak powinno pojsc na konsoli nawet z wave 3.... PS . na jakich plytach nagrywasz?
     
  9. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Na Verbatim

    Odpala jako film i wyświetla "Nie można odczytać nośnika",
    a napęd "chrząka"

    Inne gry działają
    Miałem też problem z Assasins Creed 2 za pierwszym razem odpalił jako film a za drugim jako grę
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli odpala jako film to jest problem tego że ixtreme nie odpala tego wave. Jako że masz 1.61 NS, więc powinien odpalić wszystko, ale prawdopodobnie obraz był patchowany na niższy wave i stąd ten problem. Daj autofix na level 3, wtedy abgx powinien przerobić spowrotem na orginalny wave i będzie działać
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale iX 1.61NS powinien to czytać...

    Po za tym obraz nie był patchowany - widać to na obrazku...

    Może Ci nagrywarka siada...
     
  12. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Albo nie przerobic... Ja mialem dokladnie to samo... Twoj Flash powinien czytac wszystkie Wave z wyjątkiem Patchowanych(czyli, gra oryginalnie ma wave 4 a gdy zmieniasz jej wave na 3 to ją Pat****esz) w tym przypadku gra jest patchowana i nie odpalisz jej. chyba, że ją naprawisz tak jak kolega wyzej napisal ustawiajac autofix na level 3 i otworzysz przez ABGX360, program powinien automatycznie przywrocic wave 4 obrazowi plyty;) Pozdrawiam

    EDIT. Przepraszam pomylilem sie:p Obraz nie byl patchowany:(..
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kurde zaraz warny polecą!

    iX 1.61NS ODTWARZA WSZYSTKO! Nawet patchowane obrazy!!!!
     
  14. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    to co mam zrobić ?
     
  15. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przepraszam, chlopie nie unos się bo ci żyłka pęknie(nie bierz tego do siebie)..
    nie wiedzialem ze czyta wszystko:O to moze nagrywarka siada;)
     
  16. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    dobra nagram jeszcze raz ale zrobię jeszcze to co pisał swistak1100
     
  17. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zawsze można sprobowac:)
     
  18. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Udało się :D

    po dodaniu plików do agbx 360. Program wykrył coś w Splitvideo i to naprawił coś że za mały rozmiar czy coś

    Dzięki za pomoc :D
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie nie masz iX 1.61NS a iX 1.61
     
  20. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    to nie fajnie a czym się one różnią ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum