1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Logitech DriveFX

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez pasti14, Grudzień 6, 2008.

  1. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam posiadam kierownice do xboxa 360 Logitech DriveFX. Czy mogę ją jakoś podłączyć do komputera?? Proszę was o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  4. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ale tam nic nie pisze o tym jak podłączyć tą kierownice do komputera
     
  6. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    niepisz postów pod postem
     
  8. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    To pomoże mi ktoś?? Bardzo was proszę.
     
  9. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Już sobie sam podłączyłem i wszystko działa elegancko
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krzys1190
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    255
  2. ZQ17
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    493
  3. Picek17
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    2900
  4. mRb
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1634
  5. Fifol
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1284

Poleć forum