1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Logitech F540 - problem

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez BushyAxis793, Grudzień 25, 2013.

  1. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Witam, niedawno zakupiłem słuchawki bezprzewodowe Logitech F540. No i po podłączeniu zgodnie z instrukcją...nie chodzą; tzn. nie słychac dzwieku z gry, probowałem zmieniac w tv wyjscie audio na głosniki zew. ale to nie pomogło...

    Bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź na odtwarzaczu mp3, telefonie albo innym sprzęcie grającym bo może masz uszkodzone gniazdo w TV
     
  4. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Sprawdzałem na innych "gadzetach" i chodzi...:( Nie wiem czemu nie chce chodzic z tv, czat normalnie a dzwiek z gry nie...
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to na 99% jest to wina gniazda w TV skoro na innych sprzętach działa.
    a jakieś inne słuchawki działają bez problemów na tym TV czy występuje identyczny problem ?
     
  6. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Moim zdaniem to chyba zle podlaczam...Bo TV jest nowy, a poza tym inne słuchawki działają... Zrobiłem wszystko tak jak na instrukcji...Ehhhh

    Gdy Podłącze słuchawki przez AV to wszystko działa, ale gdy mam podpiety kabel AV to nie moge podpiac HDMI... Oglądałem na YT jak gość zrywał z kabla AV od x'a plastik, żeby weszlo pod niego HDMI...Chciałbym uniknąć takich radykalnych metod...Zrobiłem tak jak na obrazku...To jest niemożliwe , żęby słuchawki takiej firmy nie działały z HDMI...[​IMG]
     
  7. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Odświeżam
     
Wczytywanie...

Poleć forum