1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Logo do Gta Online.

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez grzecho2815, Luty 21, 2014.

  1. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Mam pytanie trochę z innej beczki ale nie wiedziałem gdzie się zwrócić o pomoc...Otóż pomoże mi ktoś dodać logo do Gta online bo ja nie wiem jak to zrobić.Logo zrobiłem wszystko jest gotowe tylko prosze o rade jak wrzucić to na stronę Rockstar...
    Proszę o odpowiedz

    Podobne wątki:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jak to logo ? Może chodzi ci o Emblemat który się robi w kreatorze rockstar :) ??
     
  4. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. BARAN20

    BARAN20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz ja zadam pytanie tez z innej beczki mam konto wykupione na 13 miesiecy i GTA nagrane IHASHEm jak moge zaczac grac on line?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak ładuje ci się tryb fabularny to klikasz A i powinno ci się wczytywać online, potem robisz postać i grasz ;)
    Tutoriale na necie - pełno tego.
     
  7. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ewentualnie w trybie fabularnym wybierasz postać w "dolnej ćwiartce" z menu wyboru postaci

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum