1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

logo xbox na bialym tle

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez monuai, Marzec 23, 2013.

  1. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam

    po wrzuceniu płytki z grą (oczywiscie wiemy ze to kopia oryginalu) :) gra nie odpala się.
    konkretnie wyskakuje logo x360 na białym tle, i jest pasek tak jakby to był film

    gierka jest z 2010 roku,
    xbox elite z przerobka LT2.0
    D:2.0.9199.0

    z tego co wiem, po wgraniu nowej aktualizacji, strace przeróbke (tak na tym forum wyczytałem)

    chciałbym zrobić takie doświadczenie.
    Wziąć gierke która mi działa(płytke DL!), i sprawdzić jaki mam wave, i wszystkie inne informacje, by porównać do tej gierki która nie działa.
    Tylko jak sprawdzic?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Po pierwsze edytowac posty.
    Po 2 wgrac najnowsze lt i skonczyc zabawe z wave itp. :)

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nie wiem ten dash zupelnie nie pasuje mi tutaj do przeróbki LT2,bo dlaczego ktos robiac flasha nie aktualizował ci do dasha powiedzmy 12625,13604 tak wogóle pamietasz kiedy robiles tego flasha?
    Wyglada mi na to ze wogóle przeróbki nie masz a jakies gry ci chodza napisz tytuły?:)
     
  5. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerobka jest, to jest raczej pewne...
    inferno dantes mi nie chodzi.
    Grid na przykład tak, BC2 też
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mozesz puscic abgxem Grida i zobaczysz jaki masz wave ale przestaw u góry w lewym rogu z Files na Burned DVD.
    No tak ale skoro masz LT2 to nie musisz sie bawic w zadne wave puszczasz obraz abgx i nagrywasz.
     
  7. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra działa :p
    nagrałem płytkę activate.iso
    trudno, bedzie sie wkladac codziennie.
    OK, ide grać, miłej nocy :p
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No to Ty nie masz lt2.0, jak potrzeba activate.iso tylko jakiś starszy ixtreme...
    Jak chcesz grać we wszystkie gry to wgraj lt3.0

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spokojnie jak ma starsze LT to przy nowych grach i tak mu activate ISO nie pomoże :)
    Kolego czas na 3.0 jak chcesz pograć w najnowsze gry :)
     
  10. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam też rozumieć że nie będą działać mi starsze gry na nowym LT?
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Kazda bedzie smigac
     
  12. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm, działa mi crysis 2. Zaaktalizowała się konsola (myslalem ze przeróbke szlag trafi, no ale jest dalej)
    gra z 2011..
     
  13. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerobiona LT30
     
Wczytywanie...

Poleć forum