1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Logowanie do FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rudolfinio, Grudzień 13, 2012.

  1. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Powitać , mam taki problem , jak wbijam się na stronę FSD za pomocą lapka to pokazuje mój FSD , ale gdy próbuje zrobić cokolwiek np dodać okładkę to pojawia się strona z loginem i hasłem i tu własnie nie wiem co począć bo ja żadnych loginów ani haseł nie ustawiałem. Jakaś rada proszę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    login: xbox
    Hasło: xbox
     
  4. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Witam Moderatora, wbijam hasło i login wedle wskazań , ale nic się nie zmienia . Czy może tak się dziać gdy konsola pobiera Ip i to Ip jest widoczne we FSD lecz nie może nawiązać połączenia z siecią z powodu złego DNS? Choć na lapku stronę FSD przeglądam.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a sprawdź login: f3http
    i takie samo hasło: f3http
    są to ustawienia domyślne i myślę, że powinno zadziałać
     
  6. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Niestety lipa , to hasło i login nic nie pomogły jeśli możesz to odpowiedz mi proszę czy do połączenia z FSD potrzenbny jest prawidłwy dostęp do sieci. Chodzi o to, że na XBL nie mogę wejść z powodu błędnych DNS , ale jednak z poziomu lapka widzę swój FSD a jednak nie mogę się zalogować .
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tego to nie wiem.
    w ustawieniach konsoli musisz włączyć opcję "Enable FTP" (do przesyłania plików) oraz enable HTTP (do odwiedzania strony FSD)
    w obydwu przypadkach masz możliwość edycji haseł, po każdej edycji musi być reset konsoli zanim zechcesz się ponownie połączyć.

    //EDIT

    Mając RGH i tak nie wejdziesz na XBL bo prawie na pewno masz liveblock = true w launch.ini
     
  8. Rudolfinio

    Rudolfinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Dziękuje trochę już rozjaśniłeś mi poglądy na temat XBL . Jutro sprawdzę ostatnią poradę względem FSD.Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum