1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Logowanie do usuługi Xbox Live obecnie niedostępne... już od tygodnia !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bliss, Luty 20, 2009.

  1. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    Pełen komunikat brzmi "Logowanie do usuługi Xbox Live obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie później" i proóbuje już tak od tygodnia kilka razy dziennie i nic ? zalożylem dwa konta na windows live id jedno z miejscem zamieszkania WB jedno z USA i w obu przypadkach jest to samo... k**wica mnie już strzela co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Moze bana dostales?) Grasz na oryginalach?
     
  4. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    PIERWSZY raz sie probuje podlaczyc...aktualizacja mi sie sciagnela, test połaczenia też przechodzi ale same logowanie do Live'a sie nie udaje.
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    jezeli konsola jest nowa i nieuzywana wczesniej to rzeczywiscie dziwne. Moze zadzwon na ta infolinie Microsoft'u i wytlumacz im jaka jest sytuacja.

    Zajrzyj sobie do tego tematu Ban-czym grozi ? Moze znajdziesz tam przydatna informacje..
     
  6. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    tak jak ktos polecil odezwalem sie w tej sprawie do M$ i z ich strony zadnej pomocy nie dostane
    ma ktos jais pomysl co jeszcze moze byc zle ? czy ktos mial podobny problem?

    Może sprzedając nowsze konsole maja zablokowane s/n ktore sa sprzedawane w krajach gdzie XBOX LIVE oficjalnie nie istnieje... ;/
     
  7. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    Problem rozwiazany : Nie wiem jak to jest, być może M$ ma jakies uklady z google i sprawdza czy tam w danych osobowych miejsce zamieszkania nie jest przypadkiem krajem w ktorym siec XBX LIVE nie dziala. Zrobilem tak
    -zalozylem konto na gmail.com (wybralem miejsce zamieszkania WB, e-mail przybral postac nick@googlemail.pl)
    -zalozylem konto na XBX live na stronce XBOX.com, ale pod tym linkiem Xbox.com | Xbox.com Home
    i wszystko zaczelo smigac ;]
     
  8. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To wina tego że miałeś w opcjach ustawione POLSKA - Jako Kraj.
    P.S Microsoft niema żadnych układów z Google (!), to korporacje które z sobą wojne toczą...
     
  9. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    czyli w ustawieniach konsoli rowniez trzeba Ustawić coś na UK? czy wystarczy tylko konto xlive na UK?
    mam zamiar zrobić sobię konto dlatego pytam ;)
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na czas rejestracji tylko musisz zmienić też w ustawieniach konsoli
     
  11. stepo1

    stepo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam ten sam problem co robić
     
  12. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Skoro masz dokladnie taki sam problem to odpowiedz masz powyzej ;)
     
  13. stepo1

    stepo1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli trzeba czekać tak?!
     
  14. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O nie......chyba za duzo:shisha
     
Wczytywanie...

Poleć forum