1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

logowanie na dwa pady

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Addissek, Luty 4, 2011.

  1. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    witam
    dzisiaj dostane konto silver od kolegi i wiem ze musze zalogowac sie na konto silwer i swoje zebym mogl grac.
    mam dwa pady, tylko jak to zrobic?
    kolega kupil to konto 6k ms pkt
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Jeżeli chodzi o te nowe konta 6k punktów to nie trzeba logować się na 2 konta, tylko wystarczy najpierw na tym z 6k ściągnąć co chcesz, a później zalogować się na swoje i tam pobrane pliki będą działały. No chyba, że chcesz ściągnąć pliki już raz pobrany na konsoli twojego kolegi, to musisz przenieść licencję na swoją konsolę(odnośnie przenoszenia licencji to przeniesiesz ją na stronie xbox.com, wszystko zajmie ci 5 minut.
     
  4. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    wiem ze da sie jakos bez przenoszenia licencji, po prostu logowalo sie na dwa konta...
    moj kolega juz sciagnal
     
  5. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Aby Zalogować się na 2 konta trzeba mieć jak już wspomniałeś 2 pady. Włączasz 2 pady podłączone do konsoli itd . Najpierw bierzesz pierwszego pada i normalnie logujesz się na jedno konto dashboardzie, gdy się zalogujesz to na drugim padzie wciskasz przycisk X (ten duży na środku pada) i tam wybierasz zaloguj jako itd. Powinieneś sobie poradzić. Ale moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest przenoszenie licencji, bo w przypadku logowania na 2 konta będziesz musiał robić to za każdym razem gdy będziesz chciał zagrać... więc lepiej licencje przenieść i z głowy raz na zawsze.
     
  6. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    dzieki:D
    wszystko wyjasnione temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum