1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

London 2012 - aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lysy13, Lipiec 25, 2012.

  1. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Własnie zassałem grę LONDON 2012 i po włozeniu płytki do konsoli prosi o aktualizację. Posiadam przeróbkę LT+ 2,0. Pytanie mam następujące. Czy po zakceptowaniu aktualizacji nie cofnie mi przeróbki jak juz miało to u mnie miejsce wczesniej i co wiązało sie z koniecznoscią dokonania kolejnej przeróbki i nie mozna bedzie grac w dotychczasowe gry czy mozna spokojnie przeprowadzić aktualizacje bez żadnych kosnekwencji?
    Mój aktualny dash to : 2.0.13604.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    aktualizuj nic sie nie stanie nie wiem jaka ma ta gra dasha ale mozeasz dac z pena do najnowszej 15574
     
  4. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aktualizuj, od dasha 13599 w góre nie ma żadnych problemów z przeróbką =)
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gosciu ma 13604 wiec nie moze cofnac do 13599 hehe
     
  6. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czytaj dokładnie. Ma dasha nowszego od 599 więc nie musi się bać o przeróbke
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak ludzie tylko on ma LT+ 2.0. Jeśli mu wgra nowego dasha to przestaną mu chodzić gry z AP 2.5 i XGD3 bo do nowego dasha WYMAGANY JEST LT+ 3.0!!!!
     
  8. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ale London 2012 mu pójdzie =) Ma on zabezpieczenie XGD2
     
  9. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czytaj ze zrozumieniem o co pytał autor.... Czy będą mu chodzić dotychczasowe gry, a nie TYLKO LONDON....
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    co ty za glupoty piszesz gry xgd3 dzialaja na lt 2.0 i dashu 15574 sam mam ten lt i ten dash i wszystko smiga i nie tylko mnie
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum