1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lord of Rings:Conquest

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez kibbek, Styczeń 21, 2009.

  1. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Gra jak na razie wymiata :p

    zachęcam do ściągnięcia też demka gry ponieważ można pograć przez multiplayer.

    Ci co grają w nią przez XBL obojętnie czy w demko albo full to pisać:p do przyjaciół i gramy razem prze XBL :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuLLii

    BuLLii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słuchajcie czy ta gra jest aż tak trudna czy to ja jestem taki słaby????:D
    ustawiam poziom trudności na casual i wystarczą trzy machnięcia mieczem przeciwnika i leże i kwiczę zatrzymałem się na misji w której chodzi się drewniakami(drzewami czy co to tam jest)
     
  4. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Daj sobie heroic.I bierz lucznika i na oddal najlepiej się gra ja juź przeszedlem :D

    Dasz rady tylko musisz wiedzieć kiedy musisz zmienic preferencje.Gdzie jesteś? i masz orginalną wersje tej gry?Jak tak to przez neta gramy :D
     
  5. BuLLii

    BuLLii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak to jest z tymi poziomami to heroic jest prostszy od casual?? czy jak?? :D:D
     
  6. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Wiesz sam nie wiem ale chyba trudniejszy ale lepiej się gra na nim
     
  7. BuLLii

    BuLLii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no lepiej się gra ;)

    lecz i tak zrąbane jest to podchodzi do Ciebie jeden z lepszych wojowników dwa-trzy machnięcia mieczem i po Tobie to jest trochę bez sensu :D
     
  8. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Miło mi to słyszeć :D

    Grasz przez neta?

    Jak tak dodaj mnie na XBL do znajomych

    Dlatego jak jest wojownik to próbuj celować w heda jak jest critical to zabiera mu dużo hp.

    Ale też możesz być nindżą.Jesteś niewidzialny i go od tyłu bierzesz :D.
     
  9. nero

    nero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Mi się gra bardzo spodobała. Dodawać, nick- pipool .
     
  10. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Mi się też podoba ;P

    Nick: kibbek

    Zapraszać
     
  11. pasti14

    pasti14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Mi ta gra bardzo ale to bardzo się podoba. Jestem w takiej misji ze słoniami. Najpierw mam podpalić jakieś wyrzutnie czy coś w tym stylu co pchają takie wielkoludy a potem idą słonie i z łuku mam je zabić 2 pierwsze słonie spokojnie zabije a potem tego 3 nie dam rady. Macie może na to jakiś sposób??
     
  12. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    z katapulty wszystkie wykonczysz 2 strzaly i po sloniu
     
  13. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    uuu ja to samo miałem ale jak pamiętam grałem w Władce Pierścionków powrót króla na PC i też nie mogłem nic zrobić jak patrzyłem na screeny z gry na x'a to powiem Wam że normalnie musze to mieć i wypróbować ;p
     
  14. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Nie tylko katapulta tu może za działać!

    Może podejść do słonia i wspiąć się na niego i go wykończyć :D

    A tak w ogóle to nie wiem czy łucznik może się wspiąć bo nie próbowałem:D
    Ja się na niego Legolasem wspiąłem i wykończyłem ;p

    Pisać swoje nicki i gramy razem .
     
  15. bogdan1911

    bogdan1911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiecie czy może bedzie polska wersja??
     
  16. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Packshot[​IMG][​IMG]
    Na pudełku widać info, że wersja z polskimi napisami. Na polskiej stronie EA nic nie pisze, a mi nie chce się szukać. Jakbyś sam nie mógł. Zresztą po co ci wersja PL. W tej grze nic takiego nie mówią, a zadania wszystkie są podkreślone strzałką, więc w czym problem. Moim zdaniem bezsens czekać na polskie wersje gier, chyba, że w ogóle nie znasz angielskiego. Więcej da ci gra w wersji podstawowej językowo niż tłumaczona (nie mówię tylko o tej grze, ale o wszystkich).
     
  17. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nic specjalnego ta gra:p osobiście nie polecam:p wolałem powrót króla:p
     
  18. bogdan1911

    bogdan1911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pudełku też widać że jest to dla wersji PC. Poprostu wole gry w wersji pl i tyle, jak bedzie to wole poczekać.
     
  19. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Darth a w ogóle grałeś w tą grę?Czy tylko widziałeś Screeny?A dlaczego wolisz Powrót króla?Bo mogłeś grać bohaterami w kółko?Mi się bardziej podoba Conqest ale trudno twój wybór.
     
  20. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam to "szczęście" posiadać tą grę ;) KAŻDY MA INNY GUST, nie jestem fanem LOTRa wiec obojętne mi czy gram bohaterami czy nie :p podobał mi się powrót dlatego że to było parę lat temu, a teraz dostajemy tak naprawdę podobną grę a jest rok 2009, wiec miałem dużo większe wymagania co do niej i się zawiodłem. Poza tym w powrocie można było lepiej rozwijać postać :p
     
  21. zyga101

    zyga101 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2007
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bydgoszcz
    Gra słabiutka, brakuje tego czegoś co miał powrót króla, misje na dłuższą metę nużą jak cholera, a o stronie tecnicznej to szkoda gadac, grafa słabiutka, jakosc tekstur jak z pierwszego x-a (najbardziej mnie śmieszą ogromne pola bitwy gdzie stojące w oddali ludziki to tylko "kartonowe" figurki, do tego zdażyło mi sie pare razy ze nie mogłem np, przejśc przez bramę choc strzałka pokazywała ze muszę tam napierać, największy śmietnik w jaki ostatnio grałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum