1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lost Odyssey 4 disc ????

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez artur16_1991, Kwiecień 8, 2009.

  1. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Słuchajcie mam problem z Lost Odyssey 4 płyta nie chce mi jej odczytać i wyskakuje jakiś chory błąd o treści " przetszy płytę suchą ściereczką i włącz ponownie konsolę " to dziwnę ponieważ płyta jest idealnie czysta najpierw myślałem że to wina tej płyty więc kupiłem jeszcze raz lost odyssey i jak na złość również mi nie działa ten 4 disc teraz myślę że to wina napędu ale konsole mam od niedawna nówkę z 2008.09.19 i nie znam się dobrze na niej może trzeba coś zrobić (z dyskem) czy ktoś miał podobny problem niech pomoże albo może ktoś wie jak go naprawić proszę piszcie poniewasz to moja najlepsza gra!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:mad::mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    może sprubój zgrać na dysk twardy
     
  4. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    A właśnie również nie da się jej zgrać na dysk twardy przy 35% wyskakuje mi błąd że nie może odczytać płyty
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    albo sprubój u jakiegoś znajomego zgrać na dysk może da rade, a tak się spytam ty masz 2x lost odyssey? może na drugiej płytce zadziałało by
     
  6. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oryginal ? jak tak to masz pecha bo czasami zdazaja sie wadliwe dyski nr 4...
     
  7. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Niestety 2 płyta dysku 4 wogule nie działa a ta pierwsza tylko do momętu jak mam pływać statkiem na samym początku
    XTOMASHX czy ty masz dobrą 4 płyte LO jak tak to jak ci się udało ją zdobyć i jk ona wygląda bo jak zauważyłem mam 2x LO i jedna się różni od drugiej lecz tylko oprawą i książeczką ale płty natrafiłem na takie same zrub skrina twojej 4 płyty postaram się abym taką zdobył z góry dzięki pozdro
     
  8. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    W takim razie gdzie mam się udać lub z kim się skontaktować aby naprawić ten błąd


    A jeżeli oddam tom płyte do regeneracji wtedy może będzie chodzić!!!!!:(
    niewiem niech ktoś mi pomoże co mam robić proszę ???
     
  9. zimak666

    zimak666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    rozumiem że gra orginaaln.? Jeżeli nie to sprobuj przegrac na płyte verbatim :))
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Wejdz na strone i tam jest dział zwrotow uszkodzonych nosnikow .
     
  11. el_marjano

    el_marjano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    A ty może popracuj nad ortografią:eek: aż żal czytać. Rada?? Najpierw pisz posty w Wordzie i włącz autokorektę:DD
     
  12. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Ja jeszcze myślę nad tym aby tą 4 dvd oddać do regeneracji może wtedy wyeliminuje mi te chore błędy !!!!
     
  13. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    regeneracja nie wyeliminuje CI bledow tylko usunie rysy...
     
  14. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Wiecie co nienawidzę 360 ponieważ jeszcze nigdy w życiu nie miałem tyle problemów z tą konsolą a to napęd siądzie to znowu gra jest uszkodzona fabrycznie to rysa płyty gdyby to było mało to jeszcze nie które orginały mi nie chcą się zainstalować na HDD nie wiem jak wy ale ja żałuję tego zakupu
     
Wczytywanie...

Poleć forum