1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lost Planet 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tymonxxx22, Maj 14, 2010.

  1. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wypaliłem dziś grę x6 tak jak wszystkie i mam że nie można odczytać nośnika miałem ten sam problem z gra iron man 2 mam LT 1.1. W czy może ktwić problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    verbatim i 2.4x. I Musi działać jak obraz iso jest ok...
     
  4. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Obraz iso jest ok a jak LT 1.1 czyta wszystko nagrywam na espranzie i nagrałm z 50 płyt i wszystko chodziło
     
  5. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To teraz nagraj na Verbatimie DVD DL+R i sprawdz.Musisz miec 100% pewnosci ze to wina konsoli / napedu /gry ,a nie plyty.
     
  6. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok tylko nie mam verbatima jutro kupię jak coś
     
  7. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Nagranie na verbatima rozwiaze sprawe i napewno bedzie chodzic jesli nagrasz na x2,4:)
     
  8. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale wcześniej nagrywałem wszystko na esperenzach i było ok spróbuje w poniedziałek na verbatimach z jaką prędkością 2x czy 4x
     
  9. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jesli masz dobra nagrywarke to x4 a jasli nie to 2,4x.
     
  10. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam nowego liteona iHAS424 SATA
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    liteon to najgorszy syf niestety. moze ci walic takimi bledami
     
  12. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jaką nagrywarkę byś polecał nagrywa lepiej niż LG i nie pali płytek. Nagrałem też alan wake i podczas gry zacina się w tym samym momencie to też może być wina płytek i prędkości nagrywania :(
     
  13. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem błąd przy sprawdzaniu w agbx jeden na czerwono coś z CRC to może byc tego przyczyna.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak to jest przyczyna
     
  15. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha czyli konsole mam sprawną i mogę dalej na esperanzach wypalać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum