1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lost Planet save

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vaxel, Luty 7, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. vaxel

    vaxel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mem jeden problem z gra lost planet, jak w niej zapisac stan gry,przeszedlem cala pierwsza misje zaczolem druga i wylaczylem konsole.Po 2 godz wlanczam gre daje na continue a tu kupa nic nie ma :mad:musze zaczynac od poczatku,szukalem w menu ale nie widze opcji zapisania gry a juz poraz szusty nie chce zaczynac od poczatku :-\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Lost Planet save

    Zacznijmy od tego czy masz na co zapisac ? O ile dobrze pamietam to lost planet ma Autosavy .
     
  4. vaxel

    vaxel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Lost Planet save

    mam dysk 20gb i tylko z ta gra jest problem
     
  5. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Lost Planet save

    Jakby mi konsola chodzila to bym sprawdzil u siebie . Ale niestety . Ale chyba Lost planet mial Autosavy . Czy ktos to moze potwierdzic ?
     
  6. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Lost Planet save

    Tak, ma opcje autosave.

    Moze poprostu gdy grales nie zalogowales sie na swoj profil?
     
  7. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Lost Planet save

    powiem ci tak mój brat przeszedł całą grę i jakoś nie miał ani razu problem z zapisem gry ja akurat to na kompie grałem ale tam też był autosave tak samo jak na x więc nie powinieneś mieć problemu z grą jedyna opcja jaka pozostaje to tą którą przedstawił ci Raikoh
     
  8. vaxel

    vaxel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Lost Planet save

    juz sie kapnolem co bylo nie tak teraz jest ok :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum