1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.1 a nowy dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adam93mx, Czerwiec 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema!
    Dzisiaj (tj.10.06.2011) sciągnąłem aktualizację dasha. Mam w konsoli Ixtreme LT 1.1. Po zainstalowaniu dashboardu żadna nie oryginalna gra nie chce mi działać (wyskakuje tylko "odtwórz DVD"). Jak temu zaradzić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    a jak myślisz? przerobić konsolę jeszcze raz.
     
  4. nwaisback

    nwaisback Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odwiedzajcie użytkownicy X360 a tym bardziej przerobionych forum. Unikniecie jakiś niepotrzebnych działań. Musisz czekać na nowego lt.
     
  5. Kamza

    Kamza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety zrobiłem ten sam błąd wczoraj , z tego co sie wczytałem w forum pozostaje tylko ponowna przeróbka czytaj 50 zł w piz... chyba ,że sie samemu potrafi :p
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no niestety.....pamiętaj że jak przerobisz 1.1 to jest niebezpieczny na live
     
  7. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na kiedy można się spodziewać LT 1.2 bo nei wiem czy nie lepiej się wstrzymać i poczkać na nowego flasha
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Będzie za max 1 miech. I nie 1.2 tylko 1.9:)

    Może i nie 50 zł. Jak znajdziesz odpowiednią osobę(jak ja np. albo Opek(nie wiem jakie ma ceny)) to ci i za 40-30zł zrobią.

    Następnym razem patrz na forach zanim wgrasz aktualizację.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum