1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 1.1, Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mlekogooner, Lipiec 7, 2011.

  1. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam konsole XBOX Premium z LT+ v1.1
    Wypaliłem grę na płycie(AC Brotherhood), wszystko elegancko bez zadnego błędu, tak jak wypalałem inne gry, które dobrze śmigały. Co muszę zrobić, żeby gry takie jak AC Brotherhood czy Fable III działały na konsoli? Jeśli potrzebne są jakieś programy to w miarę możliwości proszę o podanie bezpośrednio linków ;)

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    skanujesz obrazy abgx'em?
     
  4. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To nic nie da, bo program pobiera najnowszego patcha do lt 1.9. Jeśli masz najnowszego dasha i lt 1.1 nie zagrasz wcale. Jeśli masz tego wcześniejszego, to musisz ściągnąć odpowiedniego patcha do gry i wgrać go bodajże autopatcherem.
     
  6. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola premium z 2006 roku, dashboard 12416 i LT+ v1.1

    co musialbym zrobic zeby sobie pograc?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgrac dash który kasuje przeróbke...potem wgrać lt+1.9 i assasina przez abgx i pójdzie....

    ewentualnie szukaj na necie wersji spatchowanej pod lt+1.1
     
  8. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie da sie po prostu spatchowac gry w jakiś sposób?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GAMECORE •

    znalazłem coś takiego, ale komplenie nie ogarniam o co w tym wszystkim chodzi ;/ mój angielski nie jest na tyle dobry, żeby zczaić ocb. moglby ktos pomóc? czy wg to jest dobry sposób?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zły. Musisz spróbować manualnie spatchować obraz. Do tego wystarczy chyba ppfomatic i wcześniejszy AP Patch dla gry, który możesz pobrać z neta.
     
  12. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
  13. mlekogooner

    mlekogooner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem lajkiem jeśli chodzi o te sprawy... wiec wybaczcie, ale trzeba mi wszystko wyjasniac krok po kroku ;)

    Moglby mi ktos tutaj podeslac link do odpowiedniego patcha do gry ACB i program, którym moglbym spatchowac ta gre? No i jak to oczywiscie zrobic, bo tego tez nie wiem.

    Czy jak wgralbym lt+ v.1.9 i odpowiedniego dash'a, to czy cos bede musial robic z obrazem gry, zeby odpalila? jesli tak, to rowniez prosilbym o programik i jak to zrobic ;)

    pozdrawiam!
     
  14. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    dzis nagralem wlasnie ACB, posiadam z tego co sie orientuje LT+ 1.1 oraz dash 2.0.12625.0, gre przebadalem ABGX'em, all CRCs match oraz AP25 replay sector is currently verified (oraz cala reszta na zielono), wlozylem ACB do napedu, wykryło plyte, zainstalowalem... odpalam - czarny obraz - zwis konsoli - przy nastepnym wlaczeniu konsoli plyty nie czyta, czy ta plyta zostala jakos oflagowana badz cos w tym rodzaju?...

    w sumie, link od wilima jasno tlumaczy ze nie zagram.
     
  15. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    ja ponawiam pytanie raiden mam to samo sciaglem ac:brotherhooda wkladam plytke czarny obraz dalej nic konsolka sie zawiesza wciska m by oddalo plytke niechce musze wylaczyc konsole wlaczyc na nowo i dopiero oddaje inne gry z wave 4 dzialaja :) wiec niewiem co sie porobilo z tym ac ;brotherhood pomozcie kto moze pozdro.W razie pytan dodam ze mam ixtreme LT+ 1.9 i niby lt+ wszystko mialo czytac wiec czemu u mnie sa takie problemy pomozcie
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie działa wam bo dograliście w ABGX patche AP 25 do LT+ 1.9 i wersji dasha z końcówką 2.0.13146.0
     
  17. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz lt+ 1.1 i dash 12625 to możesz zagrać. Błędem jest przepuszczanie gry przez abgx, który dogrywa patcha pod lt 1.9 i najnowszego dasha. Musicie pobrać starsze patche pod waszą przeróbkę i wgrać ją ręcznie, bodajże przy pomocy autopatchera. Do tego musicie mieć jeszcze angielską wersję językową gry.
     
  18. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    czyli wezmy tak seth mam te ac :brotherhood np wgram obraz gry na kompa i co niepatchowac go abgxem czy jak to trzeba zrobic bo zalezy mi zeby zagrac w ac:brotherhood pozdro
     
  19. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgrajcie najnowszego dasha co kasuje przeróbkę...potem wgrajcie lt+ 1.9 do napędu i wszystko wam pójdzie....a tak to kombinowanie z obrazy....5 plyt nagracie i nie bedą działać bo bedą przygotowane do 1.9....po co się mordować.....2.0 predko nie wyjdzie....więc lepiej być na bieżąco....
     
  21. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    siem niewiem o co chodzi juz z tym asasins creed :brotherhood

    sciaglem obraz na kompa
    zrobilem jak było pisane

    wkladam do konsoli

    a tam mi pisze prosze wyczyscic plyte miekka sciereczka

    i nic wiecej niewiem o co tu juz chodzi i niemam pojecia jak to nagrac
     
Wczytywanie...

Poleć forum